Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Jucătorii și oficialii Peformanței după promovarea în Liga a 3-a: „Am intrat în istoria Ighiului”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanța Ighiu sărbătorește promovarea istorică în Liga a 3-a, succes repurtat după o victPerformanta Ighiu promovare in Liga a 3-a 5orie de senzație repurtată în deplasare, cu Progresul Pecica, scor 5-0, după ce în tur a remizat acasă 1-1.

*Președintele Călin Dănilă: „culegem roadele unei munci de câțiva ani”

„Suntem foarte fericiți, pentru că am reușit din a treia încercare să promovăm. Este o muncă de câțiva ani la Ighiu, iar acum am cules roadele„, a declarat președintele Călin Dănilă, cel care alături de organizatorul Ioan Marinca și masorul Nicolae Bușe, a trăit și precedentele două baraje ratate, din 2010 și 2011.

Performanta Ighiu promovare in Liga a 3-a 4

*George Toma: „Am închis gura celor care ne-au cântat prohodul”

Fundașul stânga George Toma este la al treile baraj câștigat și al doilea event județean, după cel cu CS Zlatna. „Am demonstrat tuturor că merităm să promovăm, le mulțumim celor care ne-au fost alături. În același timp am închis gura celor care ne-au cântat prohodul după meciul tur și n-au avut încredere. Am intrat în istoria Ighiului, am făcut tripla, așteptăm Supercupa și debutul în Liga a 3-a„, a apreciat apărătorul în vârstă de 30 de ani.

Foto: Sportarad.ro

[nggallery id=702]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea