FOTO: IPS Irineu împreună cu mai mulți preoți din județ au donat sânge, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Alba Iulia

Marți, 26 martie 2019, începând cu ora 9.00, la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Alba, a avut loc o nouă campanie de donare de sânge.

În incinta Centrului din curtea Spitalului Județean de Urgență Alba, numeroși preoți de pe raza protopopiatelor din cuprinsul județului Alba, însoțiți de Părintele Arhiepiscop Irineu, au donat sânge pentru a veni în ajutorul celor aflați în diferite neputințe trupești sau care au nevoie de intervenții chirurgicale pentru a se putea bucura pe mai departe de darul vieții, oferit de Dumnezeu.

Programul „Donează Sânge, Salvează vieți”, inițiat cu implicarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, face parte din seria acțiunilor pro-viață organizate de către Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei în Luna pentru Viață. Având în vedere nevoia acută de sânge în unitățile medicale din județul nostru și din întreaga țară, Eparhia Alba Iuliei a răspuns apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Alba (aflat sub coordonarea doamnei Director Dr. Ana Savu) și îi îndeamnă stăruitor pe creștinii din județele Alba și Mureș să doneze sânge la centrele de colectare care le sunt apropiate.

Sursa: reintregirea.ro

Foto: reintregirea.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...