Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Interes scăzut şi vânzare slabă în prima vineri, la piaţa volantă din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Piata volanta22Astăzi de la ora 8.00 producătorii din judeţ au fost prezenţi în piaţa volantă de lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba cu produse alimentare pâine de casă, brânzeturi, legume de sezon, vin, miere de albine şi produse tradiţionale făcute în casă.

Din păcate vremea ploioasă a îngreunat activitatea de comerţ, iar albaiulienii nu au cumpărat prea multe astăzi, au precizat comercianţii. „A mers foarte slab astăzi”, a spus un producător, în vreme ce altul s-a grăbit să adauge, „nu prea ştie lumea de noi, sperăm să afle”.

Locația este dotată cu 40 tarabe, are asigurate servicii de salubritate şi sursă de apă, toate costurile fiind suportate de administrația locală și județeană.

Piaţa organizată cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba și a Primăriei Alba Iulia, se va desfășura vinerea între orele 8.00 şi 14.00.

[nggallery id=1461]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea