FOTO: Înotătoarele Denisa Crișan și Diana Iacob (LPS Alba Iulia), comportări meritorii la Campionatele Internaționale ale României

La a 4-a ediție a Campionatelor Internaționale ale României la înot, LPS Alba Iulia a avut în competiție două înotătoare, ambele junioare, Denisa Crișan și Diana Iacob, ce au obținut rezultate meritorii, într-o companie selectă.

Denisa Crișan, în primul an de juniorat, a reușit să se califice în două finale B, în probele de 200 metri bras și 200 metri fluture. La sfârșitul concursului, sportiva legitimată la LPS Alba Iulia s-a clasat pe poziția a șaptea în ambele probe. Atât Denisa Crișan, cât Diana Iacob și-au îmbunătățit cu acest prilej recordurile personale, fiind pregătite de antrenorul Daniela Bob.

Competiția s-a desfășurat timp de 4 zile în bazinul de înot din Complexul Sportiv Dinamo, având la start 411 sportivi din 9 țări (165 de înotătoare și 245 de înotători). Următoarele concursuri se vor desfășura la Brașov și Târgoviște unde copiii și cadeții calificați își vor disputa medaliile.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...