Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Industria Galda – Unirea Jucu 4-1 (1-0) *Victorie clară și spectacol pentru trupa lui Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În etapa a 22-a a Ligii a 3-a, Industria Galda de Jos a surclasat pe propriul teren pe Unirea Jucu, vecina de clasament, scor 4-1 (1-0). Industria Galda - Unirea Jucu9Trupa lui Paul Ciucă a avut o prestație extrem de reușită, pe lângă cele 4 goluri, amfitrionii mai ratând o sumedenie de ocazii.

Industria a acumulat 27 de puncte și se clasează pe locul al 9-lea, după un meci în care a făcut și spectacol în compania unei formații la care au evoluat și ex-uniriștii Negură și Mândrușcă.

*Pentru prima dată 4 goluri în fața fanilor

Nou-promovata venea după două eșecuri externe, la Sighetul Marmației și Zalău. După bara lui Bodea (min. 20), la finele primei reprize, D. Lupșan (42) a înscris primul său gol pentru Industria, cu un lob de efect peste portarul advers.

Oaspeții au egalat la reluare prin autogolul lui Necreală (min. 47, o execuție nefericită ce l-a surprins pe Ștef). „Am început slab jocul, dar apoi am controlat ostilitățile. Matematic suntem aproape salvați, în proporție de peste 90 la sută avem asigurată menținerea în Liga a 3-a. Îi felicit pe mijlocașii centralii P. Medrea, R. Lungu, care au evoluat la nivelul posibilităților, alături de D. Lupșan, dar întreaga echipă merită aprecieri. Exceptând primele 30 de minute prestația noastră m-a mulțumit. Am învins un adversar de categoria noastră, din punct de vedere valoric„, a declarat antrenorul Paul Ciucă.

*D. Lupșan și P. Medrea au marcat în premieră

Se părea că Industria se clatină, după al doilea joc în care și-a introdus balonul în propria poartă (la Zalău – autogol Haiduc), dar elevii lui Ciucă și-au revenit rapid și au dat drumul la spectacol, marcând de trei ori în numai 17 minute!

În minutul 53, căpitanul gazdelor P. Medrea a înscris cu capul din carul mic, aducând din nou avantajul în tabăra gazdelor (primul gol al mijlocașului în Liga a 3-a). În minutul 65, la o nouă fază fixă, Haiduc a șutat puternic din voleu, marcând cu toată opoziția unui fundaș advers.

*Din minutul 68, oaspeții în inferioritate

În minutul 68, a fost eliminat D. Pop (Unirea Jucu) pentru lovirea lui P. Medrea fără minge. Industria s-a dezlănțuit, iar în minutul 70 Bodea l-a păcălit pe un fundaș și a șutat în colțul scurt.

Industria: Ștef – Necreală, Haiduc, Căt. Ivașcu, D. Goangă (65, Cr. Ivașcu), Frențiu, P. Medrea (81, Cioară), R. Lungu, D. Lupșan (72, D. Stanciu), Baghiu (75, A. Cîmpean), Bodea; rezerve M. Ordean, Nicoară, M. Chirilă. Antrenor Paul Ciucă.

Unirea Jucu: L. Szekely – L. Turcu, Negură, S. Tothăzan, S. Pop, V. Pop, D. Pop, Bocan, Mândrușcă, Socaci, Hântea; rezerve: Cîrlan, Vășcan, Pataki, Luca, M.Medrea, Moț, Raoul. Antrenor Constantin Olariu.

Foto: Gligor UDREA

[nggallery id=420]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea