Rămâi conectat

Sport

FOTO: Industria Galda de Jos – Performanţa Ighiu, derby „de Alba” încheiat nedecis | Paul Ciucă: “meritam să câştigăm”, Vasile Ursu: “egalul nu mulţumeşte pe nimeni”

Dan HENEGAR

Publicat

în

industria-galda-performanta-ighiu-1Industria Galda de Jos  – Performanţa Ighiu a fost primul derby judeţean încheiat remiză în acest tur de campionat, după o partidă în care rivalele oferit o confruntare mult peste nivelul eşalonului terţ. Un egal alb, după o partidă presărată cu multe oportunităţi şi un plus în contul gazdelor, ce au avut şi două bare, Industria putându-se considera nedreptăţită că a pierdut două puncte şi implicit fotoliul de lider.

*Paul Ciucă: „Meritam să câştigăm”

Un joc plăcut, cu situaţii multe, a cărui desfăşurare a fost influenţată de vânt. Poate par subiectiv, însă am fost echipa pozitivă, mai bună, cu mari ocazii, între care şi două bare, dar minge n-a intrat în poartă. O confruntare cu o încărcătură aparte, împotriva unui adversar mobilizat, la finele căreia sunt bucuros pentru acest 0-0, mai mult decât dacă ar fi fost o remiză cu goluri, de genul 2-2„, a apreciat Paul Ciucă. După întâiul egal stagional, Industria a pierdut prima poziţie din ierarhie, dar cu toate acestea Paul Ciucă nu s-a arătat dezamăgit.

Citeşte şi: FOTO, LIVE-TEXT, Industria Galda de Jos – Performanța Ighiu 0-0 | Remiză albă în războiul orgoliilor, ce mulțumește… Național Sebiș

Nu mai suntem pe locul întâi, dar muncim mai departe şi nu-i un capăt de ţară acest lucru. Sunt foarte mulţumit de tot ce se întâmplă la Industria în această perioadă, din toate punctele de vedere”, a mai afirmat Ciucă, ce şi-a permis o glumă, referitor la faptul că nu a efectuat decât o singură înlocuire. „Aşa am considerat, să fim fair play, ţinând cont că adversarul avea puţine soluţii pe bancă…”, a încheiat Ciucă.

*Vasile Ursu: „Am dominat partea secundă”

A doua parte a întâlnirii a fost dominată de noi şi îmi felicit jucătorii. Industria Galda de Jos reprezintă o echipă puternică, ce emite pretenţii, iar noi suntem mulţumiţi întrucât progresăm de la meci la meci. Egalul nu mulţumeşte pe nimeni, adversarii au pierdut prima poziţie, iar noi aveam mare nevoie de puncte”, a conchis Vasile Ursu, ce a avut numai 3 rezerve!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea