Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Incendiul de la Solina Alba Iulia, loc de făcut selfie și promenadă pentru zeci de albaiulieni, duminică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Incendiul de la Solina Alba Iulia s-a transformat duminică în loc de făcut selfie și promenadă pentru zeci de albaiulieni.

Duminică, după mai bine de 24 de ore de luptă neîntreruptă cu flăcările, pompierii din Alba continuau acțiunea de stingere a incendiului de la fabrica Solina Alba Iulia.

Încă de la primele ore ale dimineții, zeci de albaiulieni și-au făcut apariția la poarta fabricii și pe digul râului Ampoi. Împinși de curiozitatea de a vedea urmările incendiului puternic care a pus la pământ Solina, oamenii au ieșit să își facă un selfie cu fabrica arsă din temelii sau la o plimbare scurtă prin fumul înecăcios.

Părinți cu copii de mână, tineri sau vârstnici au putut fi zăriți pe parcursul întregii zile  în zona fabricii de condimente. Ce mod mai plăcut de a-ți petrece ziua liberă decât plimbându-te pe la poarta clădirii încă în flăcări sau făcându-ți un selfie cu mormanul de fiare arse în fundal?

Fără a fi deranjați de fumul care făcea aerul irespirabil, oamenii petreceau minute în șir admirând peisajul dezolant, imortalizau momentul în fotografii și filmări video. Doar glasul copilașilor mirați de autospecialele pompierilor răzbea prin zgomotul apocaliptic al fiarelor arse care se prăbușeau trase de gheara utilajului folosit la îndepărtarea lor.

[nggallery id=6730]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea