Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ Incendiul de la fabrica Solina din Alba Iulia – Pompierii continuă intervenția de stingere. Autolaborator pentru prelevare de probe pentru calitatea aerului, instalat în zonă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Interventia de stingere a incendiului de la Solina Alba Iulia continua. Coordonarea acțiunilor de intervenție la fața locului este realizată de prefectul județului Alba, Dănuț Emil Hălălai și inspectorul șef al ISU Alba, colonel Guia Adrian Marius.

Preventiv, a fost luată măsura amplasării la fața locului a autolaboratorului Agenției pentru Protecția Mediului Alba, pentru prelevare de probe privind calitatea aerului.

”Activitatea autolaboratorului va consta în prelevarea probelor în proximitatea fabricii dar și în cea mai apropiată zonă populată. Din informarea APM Alba, până la această oră nu au fost semnalate depășiri ale valorilor de referință”, transmite reprezentantul ISU Alba.

FOTO: ISU Alba

[nggallery id=6720]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în Alba Iulia, în cartierul Bărăbanț în interiorul unei locuințe: Pompierii s-au deplasat la fața locului

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU în Alba Iulia, în cartierul Bărăbanț în interiorul unei locuințe: Pompierii s-au deplasat la fața locului Un incendiu a izbucnit în jurul orei 12:30, în Alba Iulia, în cartierul Bărăbanț, în interiorul unei camere al unei locuințe. Pompierii din Alba Iulia intervin cu 2 autospeciale pentru localizarea și stingerea incendiului. Detașamentul de pompieri Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea