Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Incendiu la o locuință din Cugir. Focul s-a declanșat de la o plită improvizată, folosită la prăjitul vinetelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

casa Cugir in flacari01Garda Sebeș în cooperare cu SVSU Cugir au intervenit miercuri, în jurul orei 13.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din Cugir.

Incendiul a fost semnalat prin numărul de urgență 112. Din primele informații, acoperișul casei de locuit și o anexă gospodărească – un atelier – au fost afectate de flăcări.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE: Timp de mai bine de o oră s-au luptat cu flăcările pompierii din Cugir, aparținând  Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) din cadrul primăriei din locale, precum și o formație a pompierilor din Sebeș pentru a lichida incendiul declanșat la o casă de pe strada Țițeica din Cugir.

Am asistat la o amplă mobilizare de forţe (5 autoutilitare şi mulţi pompieri), având în vedere că incendiul, destul de puternic, favorizat de temperatura ridicată de afară, se putea propaga şi la alte case aflate în apropiere.

Focul s-a  produs în jurul orei 13.00, potrivit reprezentanților SVSU, de la o plită improvizată  pe care proprietara imobilului cocea vinete. Nesupravegheat, focul a aprins iarba uscată ajungând la un atelier de tâmplărie, situat la parterul imobilului, după care s-a extins la restul locuinței, pe care a distrus-o aproape în întregime. La fața locului s-au aflat pentru a sprijini și supraveghea acțiunea, reprezentanții SVSU Cugir, o echipă a Poliției Orașului Cugir condusă de adjunctul instituției, comisarul șef, Călin Ioaneș, reprezentanți ai Jandarmeriei, ai Poliției Locale Cugir, precum și ai primăriei locale. Încă de la declanșarea focului, reprezentații Electrica au oprit curentul la imobilele din împrejurimi. De asemenea, reprezentanții E. ON Gaz au sistat furnizarea gazului în zonă.

Puțin după ora 14.00, incendiul a fost lichidat, urmând ca organele abilitate să facă o constatare a cauzelor exacte care au condus la producerea evenimentului, precum și o evaluare a pagubelor lăsate de incendiu. (C.P. și D.S.)

Revenim cu amănunte

[nggallery id=840]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea