Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Incendiu la acoperișul Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Detașamentul de pompieri din Alba Iulia a intervenit vineri după-amiază, începând cu orele 16.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul Casei de Cultură a Studenților.

Potrivit reprezentantului ISU, incendiul a fost localizat foarte repede. În prezent se acționează pentru eliminarea lui în totalitate și stabilirea prejudiciului produs.

UPDATE: Flăcările au fost stinse de către pompieri, pericolul extinderii incendiului fiind eliminat definitiv.

Focul a cuprins acoperișul unei porțiuni de câțiva metri pătrați din latura de vest a clădirii. Potrivit directorului Casei de Cultură a Studenților, interpretul de muzică Gheorghe Berghian, incendiul s-a produs când, împreună cu un angajat al instituției, cu autorizație de lucru cu focul, au încercat să reparare izolația de carton bituminos a acoperișului, într-o zonă în care se infiltra apa. Aceștia au folosit în cadrul operațiunii flacăra unei butelii, din cauza căreia a luat foc izolația acoperișului. Au sunat la 112, iar până la venirea pompierilor au încercat să stingă focul descărcând două extinctoare.

Acum, rămâne de văzut cum va arăta raportul pompierilor în ceea ce privește pagubele produse și cine se face răspunzător pentru această situație care, din fericire, nu s-a lăsat cu urmări dramatice.

Revenim cu amănunte.

[nggallery id=929]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Problema ciorilor a revenit odată cu primăvara. Cine o rezolvă?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Problema ciorilor a revenit odată cu primăvara. Cine o rezolvă? Problema ciorilor din municipiul Aiud și din alte administrații locale nu este nouă, ea revine în fiecare iarnă și primăvară. Dacă te plimbi prin locurile în care mai există brazi, pini sau copaci mai înalți, ai parte de surprize neplăcute constând în disconforturi olfactive, sonore […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea