Rămâi conectat

Sport

FOTO: În Sala „Timotei Cipariu”, SCM Pitești – Volei Alba Blaj 0-3, în prima manşă a Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

volei-alba-blaj-dinamo-49În Sala „Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj a câştigat primul meci din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, cu SCM Piteşti, scor 3-0 (26-24, 25-16, 25-16), meci în care echipa campioană a fost considerată oaspete, conform țintarului stabilit de FRV.

Emoții pentru campioană au fost mai ales în primul set în care nou-promovată a pus la grea încercare gruparea condusă de Darko Zakoc, ajungându-se la un 24-24, primul set tranșându-se pe muchie de cuțit.

În continuare însă, în ciuda unei replici dârze a oponetelor, campioana României și-a etalat valoarea superioară și s-a impus, câștigând al 6-lea meci consecutiv din acest sezon. Distribuția vizitatoarelor în care s-a regăsit și Denisa Viloiu este pregătită de Ciprian Dîrnescu, soțul actualei echipiere a Blajului Carmen Dîrnescu, rămasă în tribună în acest meci.

Au evolual pentru gazde: Ana Antonijevic, Adina Salaoru, Nada Ninkovic, Samara Rodrigues, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe, Marina Vujovic (libero); au mai intrat Ana Maria Berdilă, Ana Grbac, Rebecka Lazic.

La sfârşitul săptămânii sunt programate, la Blaj, 3 întâlniri cu nou-promovata SCM Piteşti, “dubla” din Cupa României şi meciul din campionat. Vineri 4 noiembrie, de la ora 18.00, s-a disputat manşa retur din sferturile Cupei României, sâmbătă 5 noiembrie, tot de la ora 18.00, va avea loc partida din etapa a VI-a a Diviziei A1, iar duminică 6 noiembrie, de la ora 11.00, se va disputa întâlnirea tur din sferturile Cupei României. La toate cele 3 meciuri, intrarea în sala “Timotei Cipariu” este liberă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea