Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: În barajul pentru Liga a 3-a, CS Ghiroda – Industria Galda de Jos 5-6 (2-2, 2-1), după loviturile de departajare *Campioana din Alba a promovat dramatic

Tudor Stan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Industria Galda de Jos-CS Ghiroda110Industria Galda de Jos, campioana judeţului Alba a câştigat dramatic, la loviturile de departajare barajul cu ACS Ghiroda (Timiş) pentru promovarea în Liga a 3-a, pe Stadionul „Cetate” din Deva, La finalul timpului regulamentar, scorul a fost egal, 2-2 (1-2),  Golurile au fost înscrise de S. Bucur (20), Mediop (43), după ce Chirilă (22) a restabilit egalitatea, iar în minutul 90+3, Cernea a egalat, la ultima fază.

După prelungiri, au urmat loviturile de departajare, primul a ratat I. Popa (Ghiroda), Căt. Ştef a apărat un şut al senegalezului Mediop, R. Lungu a ratat şi a prelungit suspansul, dar Cioară a trimis a doua echipă din Alba în Liga a 3-a cu o execuţie în vinclu

După două ediții câștigate, Europa și Metalurgistul Cugir, Alba  a reușit să treacă și de al treilea val.

*Lovituri de departajare, a câştigat Galda 4-3

I. Popa (Ghiroda) execută primul, ratare şut peste! 1-0 Galda, gol P. Medrea

C. Popa (Ghiroda) şut pe centru, gol 1-1, vine Haiduc plasat 2-1

Boancheş (Ghiroda) gol 2-2, Chirilă cu fentă 3-2

Mediop (Ghiroda) şut parat de Căt. Ştef! execută R. Lungu pe lângă poartă, ratând victoria!

Barany (Ghiroda) gol, execută Cioară GOOL, în vinclu!

*În primul act, Barany și Mediop – de neoprit

Primul act a fost dominat categoric de bănățeni și exact de ce temea Hancăș n-a scăpat. Atacanții adverși Barany și senegaleyul Mediop au făcut legea pe teren, au fost de neoprit iar  CS Ghiroda s-a jucat efectiv cu ocaziile. Industria a scăpat cu un ecart minim, egalând la singura ocazie reală.

*Ghiroda trebuia să rămână în inferioritate în actul secund

Găldenii au echilibrat disputa în actul secund, dar fără a fi foarte periculoși. Bănățenii au primit o mână de ajutor din partea centralului, care nu l-a eliminat în minutul 77 pe Bîrsan, pentru cumul de galbene. Totuși în minutul 90 s-a arătat un roșu pentru M. Andrei (Ghiroda)

*Hancăș  a câştigat al doilea baraj

Antrenorul Industriei, Alin Hancăş a izbutit cu Industria o mare performanţă, a doua promovare la rând, fapt ce a reprezentat o ascensiune fulminantă, din Liga a 5-a până în Liga a 3-a într-un singur an! Hancăș câștigase un asemenea meci în 2012 cu Europa.

Industria: Căt. Ştef – Căt. Ivaşcu (77, F. Crețiu), Haiduc, V. Morariu, Cr. Ivaşcu – Ad. Neag (64, Cioară), Lungu, P. Medrea, Chirilă – Cernea (105, Nicoară), Baghiu.

Au fost delegaţi: Mircea Ardelean, Cristian Băla, Marius Alexa (toţi Arad); *observatori Lazzlo Sajtos (Sibiu), Mircea Sârbu (Hunedoara)

[nggallery id=1987]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj: Daniel Tătar, antrenor, dar și… jucător

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj Virtual campioană a Ligii 4 din Alba, CIL Blaj a mai stabilit un record stagional: scorul campionatului. Partida CIL Blaj – CS Zlatna, uvertura rundei a 26-a, s-a încheiat cu scorul de 13-0 (5-0) în favoarea amfitrionilor, vineri seară, pe Stadionul „CIL-Veza”. Șușu a marcat patru goluri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea