Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

FOTO/ În an Centenar, oaspeți arădeni la Școala Gimnazială ”Singidava” Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii Școlii Gimnaziale ,,Singidava” Cugir au primit recent, oaspeți de la Școala Gimnazială Buteni, jud. Arad, demers organizat în cadrul unui parteneriat încheiat între cele două instituții de învățământ, intitulat “Sărbătorim împreună Centenarul Marii Uniri”.

În cadrul manifestării a avut loc o masă rotundă susținută de elevi și cadre didactice, cu tema ”S-a întâmplat acum 100 de ani – la Alba Iulia și Arad” urmată de un scurt program de cântece și poezii. Ziua a continuat cu o vizită la muzeul de la Clubul Copiilor din Cugir, care conține elemente aparținând ”Mormântului Princiar”.

Elevi și cadre didactice însoțiți de profesorul Gheorghe Nedea, ghidul acestei vizite, au urcat pe Dealul Cetate, locul unde a fost descoperit acest mormânt. Acțiunea a continuat cu o excursie comună a elevilor din cele două școli partenere, în orașul Marii Uniri – Alba Iulia.
Acțiunea a fost posibilă ca urmare a cadrelor implicate în proiect: Director Școala Gimnazială ,,Singidava” prof. Floare Vlasea, respectiv dir. adj. prof. Stela Predescu, dir. Șcala Gimnazial Buteni – prof. Sorina Vanci, prof. Irina Andrei, prof. Delia Niculaș, psiholog Luminița Bara, prof. Paula Ciama, prof. Oana Onețiu, prof. Lucian Marc.

Prof. Școala Gimnazială ,,Singidava”: Irina Andrei


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea