Rămâi conectat

Sport

FOTO: Imagine incredibilă cu Simona Halep la spital. Sportiva a ajuns pe perfuzii după finala Australian Open

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Simona Halep a acuzat o stare de rău şi a fost transportată de urgenţă la spital în urma meciului de sâmbătă, 27 ianuarie, desfăşurat în Australia. Se pare că partida împotriva Carolinei Wosniacki a avut consecinţe negative asupra fizicului şi psihicului Simonei, care a primit îngrijirile medicale necesare de la medici. După câteva ore petrecute la spital şi efectuarea unui RMN, sportivei i s-a permis să părăsească spitalul.

Simona Halep a fost internată din cauza unor probleme cu tensiunea şi a deshidratării. În timpul meciului, Simona a acuzat nişte dureri la gleznă şi nu a părut să fie în cea mai bună stare fizică. Jucătoarei de tenis i s-a făcut un RMN pentru a depista ce este în neregulă şi i s-a administrat o perfuzie pentru a soluţiona problema deshidratării survenite în urma meciului cu daneza Wosniacki. Până în acest moment, nu se cunoaşte gravitatea problemei medicale de la glezna stângă, însă sportiva va avea parte de timp suficient pentru a se vindeca şi a-şi redobândi optimismul.

Ea va intra într-o minivacanţă după turneul de la Australian Open, ceea ce înseamnă că nu va participa la turneul care urmează să aibă loc la Sankt Peteresburg. ”Trebuie să văd RMN-ul. O să am foarte mare grijă de corpul meu. După aceea vedem. Fed Cup este în plan, dar sper să fiu bine ca să pot să joc”, a afirmat Simona Halep după finala pierdută, în urma căreia a devenit locul doi mondial şi a ratat şansa obţinerii primului Grand Slam.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea