Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO Ilișca Anișoara Coman și Vlad Ștefan Velțan, Miss și Mister Boboc 2015 la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vineri, 13 noiembrie 2015, în Sala de festivități a Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” s-a desfășurat o nouă ediție a Balului bobocilor, ediție organizată, conform tradiției, de elevii claselor a XI-a.

Militar Alba Iulia01Toate activitățile-prezentarea, spectacolul, probele pentru boboci – au fost grefate pe tema unanim acceptată, ”Călătorie în jurul lumii”. În alegerea ideii sub auspiciile căreia trebuia să desfășoare un spectacol complex și complet, am ținut cont de specificul instituției noastre de învățământ și de unitatea în diversitate care ne leagă. Alegerea recuzitei, a decorurilor, a elementelor de spectacol s-au închegat perfect în așa fel încât să ne definim originalitatea, iar bobocii să traverseze experiențe inedite, de care să-și amintească întotdeauna cu drag.

Periplul prin lume a fost imaginat ca o călătorie lină cu avionul care a debarcat în fiecare țară din care și-au imaginat bobocii că provin, iar pentru a-i conferi călătoriei o notă de real, elevii claselor a XI-a au confecționat un avion în miniatură, cu toare datele de identificare ale evenimentului organizat.

Invitații au fost întâmpinați de elevi costumați în veșminte tradiționale din diferite tări și regiuni, le-au fost oferite bilete de călătorie, iar din spectacol nu au lipsit dansul culturilor – dans tribal, street dance,dans țigănesc – interpretare, recital de chitară electrică, momentul satiric, dansul egiptean cu o adevărată regie și recuzită (faraoni, sarcofag, mumii), dansul grecesc.

Toate acestea s-au armonizat cu probele pregătite pentru cele 7 perechi de boboci: proba de prezentare, proba de sincretism – muzică și vers, proba de aptitudini, proba de cultură generală,  proba de dans. Colegii noștri talentați în arta umorului au destins permanent atmosfera cu momente satirice, iar invitat special a fost tânăra Silvia Oancea, artist local apreciat și admirat pentru vocea și talentul ei.

La finalul celor două ore de spectacol, juriul a deliberat. Titlul de Miss Boboc a fost câștigat de Ilișca-Anișoara Coman, iar cel de Mister de Vlad-Ștefan Velțan. Apoi, titlurile de Miss și Mister Popularitate au fost acordate bobocilor  Cosmina-Gabriela Sprîngean, respectiv Mihai-Radu Moldovan. Locurile 2 pe podium au fost ocupate de Teodora-Maria Groza și Ioan-Vlad Dan iar locurile 3 de Iuliana-Alexandra Țurcă și Bogdan-Andrei Dumitrașcu.

Spectacolul a fost prezentat de câștigătorii titlurilor de Miss și Mr Boboc 2013, Ioana Dumitraș și Dan Teodor, membri ai echipajului de bord, care au ghidat călătoria. A fost un moment inedit, plin de surprize și bună dispoziție, care merită să fie inclus în palmaresul realizărilor noastre. (V.N.)

[nggallery id=1278]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Godzilla x Kong: The New Empire 3D / Godzilla x Kong: Un nou imperiu Avanpremiera Regia: Adam Wingard Cu: Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry Gen Film: Actiune, Aventuri, SF, Thriller […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea