Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Icoana Maicii Domnului “Pantánassa”, dusă la secţia de oncologie din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Icoana Maicii Domnului “Pantánassa”, de la Sfântul Munte Athos, a ajuns astăzi la secţia de oncologie din Alba Iulia. Procesiunea a început în jurul orei 12:30, iar zeci de albaiulieni au aşteptat în faţa unităţii medicale pentru a atinge icoana făcătoare de minuni.

Bolnavii internaţi în secţia de oncologie al Spitalului Judeţean Alba au avut parte astăzi de o bucurie imensă odată cu aducerea icoanei despre care se spune că prin puterea ei dumnezeiască îi vindecă pe suferinzii de cancer.

Emoţia a fost foarte mare atât pentru bolnavi cât şi pentru familiile acestora care s-au rugat la icoana Maicii Domnului “Pantánassa” pentru sănătate. Nu puţini au fost cei care au sărutat icoana cu lacrimi în ochi, imporând divinitatea pentru vindecare.

Icoana este o copie pictată cu foiţă de aur şi argint după Icoana Pantánassa – Împărăteasa tuturor, o icoană cu puteri miraculoase, vindecătoare de cancer, şi a fost donată de Mănăstirea Vatopedi din Muntele Athos, bisericii, respectiv  parohiei ortodoxe din cartierul Orizont, Alba Iulia.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea