Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO: Icoana Maicii Domnului “Pantánassa”, dusă la secţia de oncologie din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Icoana Maicii Domnului “Pantánassa”, de la Sfântul Munte Athos, a ajuns astăzi la secţia de oncologie din Alba Iulia. Procesiunea a început în jurul orei 12:30, iar zeci de albaiulieni au aşteptat în faţa unităţii medicale pentru a atinge icoana făcătoare de minuni.

Bolnavii internaţi în secţia de oncologie al Spitalului Judeţean Alba au avut parte astăzi de o bucurie imensă odată cu aducerea icoanei despre care se spune că prin puterea ei dumnezeiască îi vindecă pe suferinzii de cancer.

Emoţia a fost foarte mare atât pentru bolnavi cât şi pentru familiile acestora care s-au rugat la icoana Maicii Domnului “Pantánassa” pentru sănătate. Nu puţini au fost cei care au sărutat icoana cu lacrimi în ochi, imporând divinitatea pentru vindecare.

Icoana este o copie pictată cu foiţă de aur şi argint după Icoana Pantánassa – Împărăteasa tuturor, o icoană cu puteri miraculoase, vindecătoare de cancer, şi a fost donată de Mănăstirea Vatopedi din Muntele Athos, bisericii, respectiv  parohiei ortodoxe din cartierul Orizont, Alba Iulia.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii din Cugir în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii din Cugir în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia Filmările pentru continuarea proiectului de suflet a lui Liviu Vârciu, „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, au început vineri, în Cetatea Alba Carolina. Prezenți la filmări au fost, pe lângă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea