Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Iacob Berindei din comuna Ocoliş declară greva foamei, în faţa Prefecturii Alba: „Stau aici până mor”

Dragoş Suciu

Publicat

în

greva foamei05Iacob Berindei, un bărbat în vârstă de 79 de ani, din comuna Ocoliş, judeţul Alba a intrat de azi dimineaţă în greva foamei şi se află acum (ora 13.00) în faţa Prefecturii Alba. Acesta spune că protestează pentru nerespectarea dreptului de proprietate de către Comisia locală Ocoliş şi cere ca verificarea să fie făcută de către Comisia de control a primului ministru.

„Stau aici până mor, să veniţi să mă filmaţi”, a fost mesajul terifiant transmis de transmis de vârstnic, care a mai spus că a fost condamnat la închisoare timp de nouă ani şi şase luni pe nedrept. „Vor să-mi ia 10 hectare pe nedrept. Trăim din ce putem, eu am pensie mică, iar soţia nu are deloc. Copiii sunt plecaţi de acasă”, a spus Iacob, care a lucrat ca şi perceptor la Direcţia de Finanţe şi funcţionar la CFR.

Cu lacrimi în ochi, vârstnicul a spus că va cere eutanasierea. „8 zile o să stau aici în greva foamei după care o să cer eutanasia, dacă nimic nu se va schimba”. Acesta a venit din Ocoloş, cu maşina personală, o Dacia Solenza.

[nggallery id=1147]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Corul „Apulum” al Seminarului Teologic albaiulian, premiul I la Olimopiada Națională Corală de la Arad, cu punctajul maxim, 100 de puncte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corul „Apulum” al Seminarului Teologic albaiulian, premiul I la Olimopiada Națională Corală de la Arad, cu punctajul maxim, 100 de puncte Membrii ansamblului vocal „Apulum” al Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia au participat sâmbătă, 13 aprilie 2024, la Olimpiada Națională Corală – faza zonală, desfășurată la Arad. Formațiunea corală albaiuliană este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea