Rămâi conectat

Sport

FOTO: HC Alba Sebeş – „U” Alexandrion Cluj 28-32 (13-17)| E criză, al 5-lea eșec la rând!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebeş avea nevoie ca de aer o victorie în Liga Naţională de handbal feminin, dar a înrHC Alba Sebes - U Cluj 3egistrat a 5-a înfrângere consecutivă, în Sala „Florin Fleșeriu”, cu Universitatea Cluj, scor 28-32 (13-17), deși la un moment dat în actul secund a condus cu 23-20, după o furibundă cursă de urmărire.

Deja s-a instalat criza, după această secetă, retrogradarea fiind tot mai amenințătoare.

*Teanu Popa: „Sunt dezamăgit”!

Seviștean Popa, antrenorul gazdelor era un monument al tristeții la finele jocului. „Sunt dezamăgit! Toată săptămâna am discutat despre anihiarea lui Chintoan, să colaborăm să o marcăm și n-am reușit nimic. Iarăși am început prost meciul și asta ne-a costat. Nu mă așteptam să avem numai eșecuri după 5 etape, recunosc acest lucru. Partida cu Rapid este una capitală, la fel a fost pentru noi și jocul cu Clujul„, a precizat Seviștean Popa.

*Chintoan a făcut legea

Nou-promovata a pornit șovăielnic, împleticit, confruntarea, studentele distanțându-se la 5 goluri: 9-4 pentru „U” la mijlocul reprizei inaugurale. Diferența a realizat-o Florina Chintoan, pivotul naționalei, care s-a distrat pe semicercul advers, a făcut ce a vrut, marcând de 6 ori în primul act, plus alte lovituri de la 7 metri obținute. Teanu se agita pe margine în speranța identificării antidotului, însă în afară de o apropiere la un gol (8-9), totul a curs în favoarea oaspetelor ce au beneficiat la mijlocul meciului de un ecart de 4 goluri: 17-13.

*Paula Vișan a ținut Sebeșul în viață

Portărița Paula Vișan a dat însă semnalul revenirii, apărând de senzație, intervențiile sale salvatoare fiind medicamentul perfect pentru o echipă chinuită. Șorodoc a inventat câteva pase strălucitoare, Hoha a revitalizat flancul stâng, iar Sebeșul a declanșat cursa de urmărire.

*De la 13-17, la 23-20… inutil

În prima parte a actului secund, Sebeșul a strălucit, remontând de la minus „4” și ajungând să conducă cu trei goluri diferență: 23-20 (min. 45). Seria speranței, ce însemna un „parțial” de 10-3, s-a frânt când Alexandra Andrei a ratat o aruncare de la 7 metri, la scorul 23-20 și a urmat o cădere ireversibilă, Clujul îndreptându-se spre succes, după ce a trăit 15 minute de coșmar.

Golurile au fost înscrise de Ana Ciolan – 7, Alexandra Andrei – 5, Andreea Antoce – 4, Nicoleta Rusu – 4, Alina Șorodoc – 3, Paula Hoha – 2, Andreea Pătulean –  1, Bianca Bogdan – 1, Cristina Predoi – 1.

În etapa următoare, HC Alba Sebeş joacă în Sala „Florin Fleşeriu”, miercuri, 23 septembrie, cu Rapid Bucureşti, ora 18.00.

[nggallery id=1007]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea