Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: GT Sport Alba Iulia l-a primit pe Moș Crăciun! Sute de cadouri pentru micuții fotbaliști

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moș Crăciun a ajuns la GT Sport Alba Iulia, iar sute de micuți fotbaliști s-au bucurat de cadourile primite într-un cadru festiv la recunoscutul club juvenil din Cetatea Marii Uniri.

A fost sărbătoare din toate punctele de vedere la Baza Sportivă “Winner’s Club Țălnar, luată cu asalt de jucători și famillie acestora, unde Moșul, la propriu, i-a bucurat pe cei care deslușesc tainele “sportului rege” într-un cadru organizat. Maestrul de ceremonii al evenimentului și totodată sufletul acțiunii a fost antrenorul George Țălnar. Acesta a ținut să mulțumească sponsorilor, dar mai ales părinților care i-au fost alături în activitățile sportive din 2022.

Nu este de complezență afirmația, părinților trebuie să le mulțumim în primul rând, pentru că ne sprijină și se implică în acest proiect’, a transmis George Țălnar. S-au alăturat GT Sport și internaționalii Nicolae Stanciu, Gheorghe Grozav, albaiulienii noștri, și Constantin Budescu, ale căror tricouri au fost scoase la licitație în cadrul unei tombole, iar sumele strânse au contribuit la organizarea acestei premieri la final de an.

Surprizele s-au ținut lanț pentru fotbaliștii de la GT Sport care și-au așteptat rândul la primirea darurilor grupați pe categorii de vârstă, 12 la număr, plecând de la cei mai mici, cei din anul 2017. Celor 11 antrenori le-a revenit misiunea de a-i nominaliza pe fotbaliști, în jur de 240 de țânci, și a-i trimite în brațele lui Moș Crăciun.

O inițiativă remarcabilă pentru care responsabilii clubului merită din plin aprecieri a avut parte și de alte elemente cu culoare, plecând de la cele două torturi cu sigla “GT” Sport, din care au fost serviți cei mici, dar mai ales la calendarele profesionste de final de an, pe fiecare grupă de vârstă și poza fiecărui echipier.

Felicitări GT Sport Alba Iulia și să ne bucurăm cât mai curând de fotbaliști mari crescuți în propria ogradă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea