FOTO: Grassroots Day 2014 la Galda de Jos, o sărbătoare fotbalistică

Grassroots Day 2014 Galda51Peste 180 de micuţi fotbalişti de la 14 echipe din Alba s-au bucurat astăzi de Ziua Fotbalului de Bază (UEFA Grassroots Day), la cocheta baza sportivă din Galda de Jos. La acţiunea organizată de AJF Alba au participat copii de diverse vârste (începnd de la 4 ani) care şi-au demonstrat pasiunea pentru sportul rege.

Fotbaliştii s-au întrecut în diverse concursuri, ştafetă, turneu de fotbal, jonglerii cu mingea, şuturi la bară, câştigători fiind toţi cei prezenţi: echipele din Mirăslău (selecţionată cu Viitorul Aiud), Kinder Alba Iulia, Industria Galda de Jos, Olimpia Aiud, Rival Alba Iulia, Viitorul Sântimbru, Unirea Juniors Alba Iulia, CS Minaur Zlatna, Voinţa Stremţ şi Viitorul Alba Iulia, plus şi o echipă feminină din Mirăslău.

Evenimentul a fost organizat astăzi în toată lumea, nu doar la cluburile participante în competiţiile organizate de AJF Alba, ci şi la şcoli cu program special din judeţ (fete şi băieţi cu probleme sociale). Fotbalul din lumea întreagă a devenit astăzi o mare familie!

 Pe lângă diplomele de participare şi şepcile pe care le-a primit toată lumea, concursurile au avut şi câştigători, pe care o să îi prezentăm ulterior.

Tudor Stan

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...