Rămâi conectat

Sport

FOTO: Grassroots Day 2014 la Galda de Jos, o sărbătoare fotbalistică

Tudor Stan

Publicat

în

Grassroots Day 2014 Galda51Peste 180 de micuţi fotbalişti de la 14 echipe din Alba s-au bucurat astăzi de Ziua Fotbalului de Bază (UEFA Grassroots Day), la cocheta baza sportivă din Galda de Jos. La acţiunea organizată de AJF Alba au participat copii de diverse vârste (începnd de la 4 ani) care şi-au demonstrat pasiunea pentru sportul rege.

Fotbaliştii s-au întrecut în diverse concursuri, ştafetă, turneu de fotbal, jonglerii cu mingea, şuturi la bară, câştigători fiind toţi cei prezenţi: echipele din Mirăslău (selecţionată cu Viitorul Aiud), Kinder Alba Iulia, Industria Galda de Jos, Olimpia Aiud, Rival Alba Iulia, Viitorul Sântimbru, Unirea Juniors Alba Iulia, CS Minaur Zlatna, Voinţa Stremţ şi Viitorul Alba Iulia, plus şi o echipă feminină din Mirăslău.

Evenimentul a fost organizat astăzi în toată lumea, nu doar la cluburile participante în competiţiile organizate de AJF Alba, ci şi la şcoli cu program special din judeţ (fete şi băieţi cu probleme sociale). Fotbalul din lumea întreagă a devenit astăzi o mare familie!

 Pe lângă diplomele de participare şi şepcile pe care le-a primit toată lumea, concursurile au avut şi câştigători, pe care o să îi prezentăm ulterior.

[nggallery id=1772]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea