Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Gemina DBP Alba Iulia, rezultate de apreciat la Cupa Scorpion

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultate de apreciat obținute de reprezentanții ACS Karate Club Gemina DBP Alba Iulia la Cupa Scorpion la Slatina.

Competiția ajunsă la a 11-a ediție a strâns la start 105 sportivi de la 10 cluburi din țară, disputându-se pe categorii de vârstă și grad, la mai multe probe, kata individual, kumite individual shobu ippon, kumite individual shobu sanbon, kata echipe și kumite echipe shobu ippon. La concursul organizat de ACS Scorpion Karate-Do Slatina au mai participat CS Municipal Unirea Alba Iulia și Gilortul Tg. Cărbunești (implicați albaiulienii Simion și Alina Băluță) – club care a fost primul în ierarhia generală.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

“Competiția a fost bine organizată și așteptată cu mult entuziasm, emoție și bucurie de toți participanții, karateka de la vârsta prescolară pană absolvenți de liceu, de antrenori, profesori și de părinți deopotrivă, care i-au susținut pe copii și de partea cărora emoțiile au fost chiar mai mari ca a concurenților, unii fiind la prima participare, alții cu mai multă experiență având multe competiții la activ”, a spus sensei Dorin Mureșan.

Delegația ACS Karate Club Gemina DBP Alba Iulia a fost formată din sensei Dorin Mureșan, 4 dan, instructor și arbitru în competiție, și 4 karateka, toți la prima participare într-un concurs. Competitorii din Cetatea Marii Uniri, pregătiți de shihan Dumitru Danciu 8 dan, sensei Cosmin Bolca 4 dan, sensei Dorin Mureșan 4 dan și sensei Laurențiu Bolca 3 dan. au câștigat în total 12 medalii (o medalie de aur, 5 medalii de argint și 6 de bronz). Rezultate; *Roxana Cristea (16 ani, 7 kyu): kata – medalie de argint, sanbon kumite – medalie de bronz; ippon kumite – medalie de argint; *Anamaria Suciu (14 ani, 7 kyu): kata – medalie de argint, sanbon kumite – medalie de bronz; ippon kumite – medalie de aur; *Radu Popa (11 ani, 7 kyu): kata – medalie de bronz; sanbon kumite – medalie de bronz,; ppon kumite – medalie de argint; *Ovidiu Oprișa (14 ani, 3 kyu): kata – medalie de bronz; sanbon kumite – medalie de bronz; ippon kumite – medalie argint.

Următorul concurs va fi la Alba Iulia, în Sala de Sport a Colegiului Național “Horea, Cloșca și Crișan”, Cupa Alba Carolina la karate, probe: kata individual, kata echipe (sincron) și kumite, organizatori: shihan Simion Baluță 8 dan și sensei Alina Băluță 4 dan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea