Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: ”Garage Boutique” Alba Iulia a împlinit 2 ani de activitate.” Private Sale” cu șampanie și marfă specială pentru clientele fidele

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Garage Boutique Alba Iulia27Garage Boutique, magazinul de tip outlet din Alba Iulia, a împlinit, pe 1 aprilie, doi ani de activitate, iar cu această ocazie clientele fidele au avut parte de un eveniment special – ”Private Sale”. Este vorba despre o zi de shopping, cu articole vestimentare dintre cele mai deosebite, dedicată exclusiv celor care încă de la început și-au completat garderoba cu ”piese” de îmbrăcăminte de aici. Nu puține au fost albaiuliencele care au plecat miercuri cu noi și multe achiziții de la eveniment.

 Garage Boutique Alba Iulia este cunoscut deja prin modul neconvențial prin care își prezintă și promovează produsele, iar un astfel de eveniment, desigur, nu putea fi trecut cu vederea.

Citiți și FOTO: Cinci fete tinere şi frumoase au devenit imaginea unui magazin deschis în Alba Iulia

Cu șampanie și alte delicii, așa au fost întâmpinate miercuri, la ceas de sărbătoare, clientele invitate special la Garage Boutique. Surpriza cea mare pentru ele a fost însă marfa pregătită.

Pasionatele de shopping care au călcat pragul magazinului au avut ocazia să-și achiziționeze articole vestimentare dintre cele mai drăguțe, puse deoparte special pentru ele.

Citiți și FOTO-VIDEO: Un outlet din Alba Iulia, pe placul a două celebre bloggeriţe de fashion din Cluj. Sfaturi pentru albaiulience!

Și feedback-ul a fost pe măsura așteptărilor. Încântate de ce au găsit, multe dintre cliente au plecat cu zâmebtul pe buze și plasele pline de haine.

Private Sale s-a dorit a fi un eveniment prin care, pe lângă dorința de a sărbători împreună, Garage Boutique a vrut să-și recompenseze clientele pentru fidelitate.

O idee genială, care putem spune că a definit noi limite pentru magazinele din oraș care își respectă clientela.

Citiți și FOTO: Garage Boutique Alba Iulia, „luat la ochi” de Alina Ceuşan, o tânără prezentatoare de modă cunoscută în ţară şi în străinătate

La cât mai mult evenimente de acest gen, Garage Boutique!

[nggallery id=236]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea