Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Furtună la Sebeș: Un brad a fost doborât, mai multe locuințe au rămas fără curent, iar subsolul unui bloc a fost inundat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Subsolul unui bloc din Sebeș a fost inundat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar furtuna puternică a doborât un brad de dimensiuni mari, în vreme ce mai multe familii au rămas fără curent electric, județul Alba fiind sub cod galben de vânt puternic și precipitații.

brad-cazut02Oamenii sesizează că furtuna puternică a doborât un brad mare în cartierul Lucian Blaga din Sebeș și se bucură că în parcare nu au fost mașini.

”Vijelie mare, noroc că nu au fost mașini în parcare…”, a declarat o doamnă.

Bradul a căzut mai mult pe trotuar, însă nu a lovit pe nimeni.

Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din subsolul unui bloc, aflat în cartierul Valea Frumoasei din municipiul Sebeș.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Alina Marescu, a declarat că apa care a inundat subsolul blocului a provenit din infiltrații, a avut maxim 40 de centimetri, iar pompierii au intervenit cu o autospecială.

 

Totodată, biroul de compartimentul de comunicare și relații publice din cadrul primăriei a transmis, la solicitarea ziarului Unirea, că mai multe locuințe din Sebeș și din localitățile învecinate au rămas fără curent electric din cauza furtunii, iar la ora transmiterii acestei știri Electrica intervine pentru remedierea defecțiunilor.

Județul Alba se află de sâmbătă până duminică seara sub cod galben de ploi, ninsori și vijelii. Meteorologii au semnalat duminică intensificări ale vântului.

[nggallery id=2969]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea