Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO| Frumuseţi din Alba, în lumea modei: Fetele care s-au făcut cunoscute datorită prezentărilor şi a concursurilor câştigate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lumea modei este, se ştie, un tărâm la care multe visează, dar puţine acced. Judeţul Alba are câteva reprezentante ale sexului frumos care au reuşit să ne pună pe harta modei.

modele Alba01

Este vorba despre model01modele tinere, hotărâte şi încrezătoare, care au defilat pe podiumuri la diverse prezentări de modă din ţară sau au câştigat concursuri de frumuseţe.

Ele sunt o parte din fetele cu sex-appeal din Alba care au stârnit invidia fetelor şi imaginaţia bărbaţilor:

Florina Ina Trifan, are 22 de ani și este originară din Cugir, județul Alba. Momentan locuiește în Cluj-Napoca, unde studiază Biotehnologii Industriale în cadrul Universității Babeș-Bolyai. Primul contact cu moda l-a avut în 2011, la Sibiu. În calitate de model a fost invitată la mai multe gale de K1, unde l-a reprezentat pe luptătorul Sandu Lungu. De-a lungul timpului a prezentat pentru mulți designeri și a câștigat concursuri de frumusețe, iar la Fashion TV a prezentat pentru agenția celebrului designer vestimentar Cătălin Botezatu. Îi place studiul, iar timpul liber îl dedică familiei și prietenilor.

modele Alba03Raluca Marini este din localitatea Săsciori, are doar 15 ani și speră să ajungă la fel de celebră ca și Catrinel Menghia. A avut prima prezentare de modă într-o zi specială pentru toate doamnele şi domnişoarele, în data de 8 Martie, la Promenada Mall Sibiu. Încă de la o vârstă fragedă visează să aibă o carieră de succes în modeling şi speră să lucreze cu agenţii cunoscute din ţară şi străinătate. Fotografia, desenul, dansul şi şcoala sunt celelalte preocupări ale tinerei. De la vârsta de 14 ani a semnat un contract cu agenţia „Cleopatra Models” din Sibiu. „Pasiunea pentru modă o am de mică, de când priveam cu admiraţie prezentările de modă la televizor, mă îmbrăcam cu rochiile mamei şi defilam prin casă. Dumnezeu m-a înzestrat cu o înălţime greu de trecut cu vederea (n.red. 1,80), şi pur şi simplu asta voi face”, a spus Raluca în urmă cu un an.

modele Alba07Unul dintre cele mai importante concursuri anuale de frumusețe din Transilvania nu s-a terminat fără un premiu pentru județul Alba, grație participării Iuliei Decean, o tânără de 17 ani, din comuna Mihalț, elevă la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia. Cariera ei de model a început târziu, dar bine, cu un premiu important și speră că nu se va opri aici. Ea a mai avut tangențe cu lumea modei, fiind cooptată, în 2013, de o agenție din Cluj-Napoca, iar în vară lui 2014 a defilat pe scena Fashion Summer Festival din Mamaia. Pe lângă modelling, o altă pasiune a ei este baschetul, pe care îl practică după-masa, alături de colegi. Majoritatea timpului liber îl petrece acasă, cu familia, vizionează filme și iese cu prietenele în oraș.

Lavinia Vinersar, o tânără din Alba Iulia, în vârstă de 22 de ani a câștigat în iulie premiul Miss Venus, la concursul Miss Litoral 2014, organizat de Caravana FashionTV, în stațiunea Mamaia. În calitate de model, albaiulienii au mai avut ocazia să o cunoască, la Feeric Fashion modele Alba02Days, organizat la începutul lunii iulie 2014, la Alba Iulia. Ea a terminat Colegiul ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia și Facultatea de Geografie, specializarea Turism, a Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. Cochetează cu viața de model de la vârsta de 16 ani și nu știe dacă va continua în acest domeniu. ”Depinde ce oportunități întâlnesc, depinde cât de serioase sunt. Nu vreau să aleg orice îmi iese în cale. Deocamdată îmi continui studiile la masterat”, a spus, în vară, Lavinia.

modele Alba06Diana Ioana Sbuciumelea are 22 de ani, este din comuna Pianu și, de 7 ani, participă la prezentări de modă. Printre premiile câștigate se numără: Locul III, premiul special Miss BSB și Miss Venus în cadrul concursului Miss Litoral 2008, Locul al II-lea în concursul Top Model 2008, Miss Photomodel în concursul Top Model Awards 2009, Locul III la concursul FashionTV Internaţional din Egipt 2010 sau Premiul special la FashionTV Internaţional 2010 în Turcia. Cariera de model i-a dat șansa să viziteze locuri celebre din lume precum: Viena, Indonezia, Egipt, Liban, Milano, Dubai, Hong Kong, Paris, Cannes, Monte Carlo, Londra, Munchen , sau Macau-Las Vegasul Chinei. Ea este masterandă în primul an la Facultatea de Știinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din Cluj Napoca.

modele Alba01Despre Ruxandra Postatny din Teiuş s-a auzit mai multe în 2012 când s-a numărat printre finalistele sezonului 3 al emisiunii „Next Top Model”,  by Cătălin Botezatu. Este o fire romantică, îi place să scrie şi iubeşte muzica. Are slăbiciuni şi defecte, nu se consideră a fi perfectă. Ruxandra a concurat cu un număr de 18.000 de fete frumoase, venite din toate colţurile ţării. În marea finală, ce a avut loc pe data de 17 iulie, la Bucureşti, au ajuns însă doar 104 cele mai frumoase. Ea a reuşit să ajungă printre cele 16 finaliste, care au concurat pentru marele premiu, un contract pe 5 ani, în valoare de 70.000 de euro, cu Agenţia de Modele modele Alba04MRA.

Nelia Poruţ este o tânără din Alba Iulia care s-a bucurat de succes în cariera de model încă de la început. În doar un an de zile, a prezentat pentru designeri renumiţi, are pictoriale în diverse reviste din România şi a pozat pentru numeroase brand-uri cunoscute. Pe lângă frumuseţea cu care a fost dotată de „mama natură”, tânăra a avut un mare succes şi datorită felului său de a fi, comunicativă şi mereu receptivă la nou. Primii paşi pe podium i-a făcut în cadrul Festivalului “Feeric Fashion Show”, cel mai important festival de modă din Balcani, iar de aici, aşa după cum ne-a mărturisit, i s-au deschis noi şi noi „portiţe” în domeniu, şi a ajuns în capitală, la Bucureşti. În cariera sa, relativ scurtă, Nelia a reuşit să îşi creeze un CV destul de impresionant. A colaborat cu diverşi designeri modele Alba05români şi străini, precum Evegheni Hudorojcov,  Adriana Delia Bărar, Teo Popimoise, Anca Stănilă, Maria Simion şi alţii, a apărut în videoclipul cunoscutului artist Alex Velea şi are pictoriale în reviste celebre ca „Elle România”, “Joy”, “Femeia” sau “Vogue Italia”. De asemenea, a filmat reclame şi a pozat pentru diferite brand-uri cunoscute: „Why Denis”, “Anna Cori”, “Mario Valentino” sau “All shoes”. Ea a filmat pentru o reclamă a brandului TELEKOM, respectiv KFC România.

Mădălina Buftea a obţinut locul 2 la Miss World 2013 România, concurs organizat la Bucureşti, în Club Ambasad’Or Otopeni. De atunci a participat la multe prezentări de modă și a fost cooptată să filmeze într-unul din videoclipurile artistului Matteo. Ea este studentă la Facultatea de Jurnalism a Universității Hyperion din București.

modele Alba08Albaiulianca Ioana Gavrilă se numără de asemenea printre reprezentantele sexului frumos din Alba, care au ajuns pe podiumuri. Printre prezentările de modă  la care a participat se numără Festivalul “Feeric Fashion Show”, ce a avut loc în vara anului 2014 la Alba Iulia. De asemenea, s-a aflat şi în „Caravana FashionTV”, de la Mamaia, dar a pozat şi pentru anumite branduri.  Ioana are 22 de ani şi a terminat două facultăţi: Facultatea de Drept la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia şi Facultatea de Ştiinţe Economice Alma Mater Sibiu.

Amalia Narcisa are 16 ani și este elevă la Colegiul Național ”I. M. Clain” Amalia01din Blaj. Primul contact cu modelingul l-a avut în vara anului 2014 la Mamaia Fashion TV. A participat și la concursul Miss Transilvania la Oradea, iar următoarea prezentare va fi, probabil, în luna martie. Are ca și pasiune dansul, iar în timpul liber iese cu prietenii.

Desigur, lista poate continua. Dacă am omis pe cineva ne puteți trimite sugestiile voastre pe adresa redacției [email protected], iar redactorii vor lua legătura cu modelele respective pentru a le cere mai multe informații.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea