Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Fotbalul este iubit la Vama Seacă și Șpălnaca | Întâlnire între old boys și juniorii Under 17

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Fotbalul este la loc de cinste la Vama Seacă și Șpălnaca, dovadă fiind întâlnirea de suflet dintre echipele de old boys a Viitorului și cea de juniori Under 17, disputată duminică, acțiune la care au fost prezenți primarul Augustin Popa și viceprimarul Vasile Oltean.

Meciul amical s-a încheiat la egalitate, scor 3-3, dar nu a contat rezultatul cât mai ales prilejul întâlnirii între generații, spectaculoasă fiind și “repriza a treia”, asigurată de Octavian Gatea (acesta a inițiat în aceeași zi manifestarea dedicată sființirii Monumentului Eroilor din Vama Seacă).

La noi în comună «sportul rege» este la el acasă. S-a relansat o tradiție, au fost amintiri, voie bună, ne-am bucurat de fotbal”, a transmis Ioan Palcu, cel care susține financiar echipa din cel de-al 4-lea eșalon. De altfel, la stadionul din comună se lucrează de zor pentru a se termina acel tunel de acces la teren, solicitat de AJF Alba.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Viitorul Vama Seacă, “mândria fotbalistică” a comunei se anunță o protagonistă a viitoarei stagiuni în Liga 3. “Leii din Vamă” au reușit o campanie interesantă de achiziții (Ad. Lăcătuș, Bălaș sau Căt. Suciu, ca să pomenim câteva nume), iar în ultimul amical au învins, 4-2, în deplasare pe ACS Mediaș (noua echipă din municpiului sibian, înființată în această vară, ce vrea să continue tradiția clubului Gaz Metan).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: În „Alba Blaj” Arena, România – victorie senzațională cu Suedia în Golden League

Dan HENEGAR

Publicat

în

În „Alba Blaj” Arena, România – victorie senzațională cu Suedia în Golden League la volei feminin Victorie superbă obținută de reprezentativa României în „Alba Blaj” Arena, în Golden League, 3-0 (25-23, 25-23, 25-18) cu reprezentativa Suediei. „Tricolorele” s-au impus după o oră și 25 de minute și au trei victorii și un eșec după primele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea