Ziarul Unirea

FOTO: Forțe proaspete și energice la începutul anului în cadrul Jandarmeriei Alba. Zece elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean ”Avram Iancu”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Forțe proaspete și energice la începutul anului în cadrul Jandarmeriei Alba. Zece elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean ”Avram Iancu”

Începând din 7 ianuarie, zece elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni și ai  Școlii Militare de Subofiţeri de Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani s-au alăturat colectivului Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba.

ELIT

Conform programului de scolarizare, acestia vor efectua un stagiu de pregătire practica raportat la specificul misiunilor Jandarmeriei romane, care va dura până în luna mai. Prin urmare, tinerii vor participa la misiuni și activități din competenta Jandarmeriei Alba, sub îndrumarea colegilor mai mari, în scopul de a pune în practică noțiuni deja învățate și totodată, de a acumula cunoștințe noi.

În prima parte a stagiului de practică, elevii au fost repartizați în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică, urmând ca în ultima parte să ia contact cu ceea ce înseamnă paza obiectivelor, bunurilor și valorilor.

Conducerea inspectoratului le-a urat ”bun-venit” elevilor, asigurându-le tot sprijinul de care au nevoie în clădirea primilor pași,  fundamentali, ai carierei militare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419