Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Forțe proaspete și energice la începutul anului în cadrul Jandarmeriei Alba. Zece elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean ”Avram Iancu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Forțe proaspete și energice la începutul anului în cadrul Jandarmeriei Alba. Zece elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean ”Avram Iancu”

Începând din 7 ianuarie, zece elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni și ai  Școlii Militare de Subofiţeri de Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani s-au alăturat colectivului Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba.

Conform programului de scolarizare, acestia vor efectua un stagiu de pregătire practica raportat la specificul misiunilor Jandarmeriei romane, care va dura până în luna mai. Prin urmare, tinerii vor participa la misiuni și activități din competenta Jandarmeriei Alba, sub îndrumarea colegilor mai mari, în scopul de a pune în practică noțiuni deja învățate și totodată, de a acumula cunoștințe noi.

În prima parte a stagiului de practică, elevii au fost repartizați în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică, urmând ca în ultima parte să ia contact cu ceea ce înseamnă paza obiectivelor, bunurilor și valorilor.

Conducerea inspectoratului le-a urat ”bun-venit” elevilor, asigurându-le tot sprijinul de care au nevoie în clădirea primilor pași,  fundamentali, ai carierei militare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea