FOTO| Florăria de la poalele Apusenilor. Noua afacere pusă pe picioare în Zlatna

România se află de mult timp prezentă în rușinosul top al țărilor al căror cetățeni nu au cunoștiințele antreprenoriale necesare pentru a-și deschide propria lor afacere. Făcute ,,după ureche” și fără un plan de afaceri bine pus la punct, o afacere este exact ca și un castel din cărți de joc, care se clatină încet în vânt.

Fondate în orașul Zlatna, ,,Florăria Mea” și ,,Cătălina Ideal Events” sunt cele două servicii din portofoliul de afaceri al echipei, al cărei popularitate crește de la o zi la alta printre rândurile locuitorilor de la poarta înspre Țara Moților.

Elit ELIT

Printre serviciile oferite de business, cele mai bune exemple pentru crearea unei atmosfere de bun gust sunt următoarele:

– Închirierea de scaune și mese chiavari, farfurii suport și fețe de masă inedite

– Sfeșnice și aranjamente florale( flori naturale, de mătase, de săpun)

– Cupole cu aranjamente florale și baloane

– Consiliere pentru miri

– Organizare de bachelorette party, majorate, nunți și botezuri

Oricine dorește astfel să contribuie la ,,sănătatea” unei afaceri locale și să se bucure de un serviciu născut din pasiune, într-un cadru profesionist, poate accesa pagina de Facebook ,,Florăria Mea” , sau să ,,dea o fugă” până la frumoasa florărie din micuțul orășel la intrarea în munți, o poate face mergând pe strada Gării, bloc 18, la parter.

Tinerilor antreprenori le urăm mult succes în lumea dinamică a afacerilor și, de asemenea, îi încurajăm și pe ceilalți citirori ziarulunirea.ro șă muncească pentru visele lor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419