Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Festivalul Internațional de Folclor Aiud – prima zi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Aproximativ 300 de aiudeni au fost prezenți în această seară în Piaţa “Dr. Constantin Hagea” din Aiud, unde a avut loc deschiderea Festivalului Internațional de Folclor.

La evenimentul ce se află la a doua ediție au participat, alături de primarul Mihai Horațiu Josan, prefectul Dan Coriolan Simedru, consilierul județean Sorin Bumb și alți reprezentanți ai Consiliului Local Aiud și Consiliului Județean Alba.

În cuvântul de deschidere, după prezentarea evenimentului și formațiilor participante, reprezentantul organizatorilor, Ada Rus, le-a mulțumit locuitorilor din zonă pentru înțelegere având în vedere că sunt, vrând-nevrând, spectatori la eveniment.

Până duminică, 22 iulie, când festivalul se va încheia cu o paradă a portului popular, gala tuturor ansamblurilor participante şi un foc de artificii, peste 200 de solişti, dansatori şi instrumentişti, din Germania, Bosnia, Estonia, Serbia, Grecia şi Turcia, dar şi din ansamblurile româneşti „Doina Aiudului”, „Dor de Sat” din Dumbrava, „Flori Remeţene” din Remetea Mare şi „Dor Transilvan” din Cluj-Napoca vor susţine spectacole în fiecare seară, între orele 20.00 – 23.00.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea