Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Femeie ACUZATĂ de FURT de către proprietara unui magazin din Alba Iulia. Aceasta ar mai fi sustras bunuri dintr-un alt loc

Ziarul Unirea

Publicat

în

O femeie din Alba Iulia, acuzată că ar fi sustras diferite bunuri din două magazine din orașul nostru, este în prezent căutată de Poliție.

După cum se poate vedea în imaginile postate pe o rețea de socializare din mediul online, femeia respectivă este surprinsă în timp ce probabil comite faptele pentru care este acuzată.

Potrivit informațiilor transmise de către IPJ Alba, o plângere a fost depusă de către una din victimele acestei persoane, de asemenea proprietară al unui magazin.

De asemenea, poliția face verificări în acest caz.

Numai o instanță de judecată poate să stabilească dacă acuzațiile sunt reale sau nu, iar până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive, femeia beneficiază de prezumția de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea