Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: FC Hermannstadt – FCSB 3-0 (2-0)!!!! Incredibil, trupa lui Alex Pelici a umilit FCSB, obținând o calificare istorică în semifinalele Cupei României!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FC Hermannstadt, condusă de ex-uniristul Alex Pelici, ce i-a avut printre titulari pe Răzvan Dîlbea și Daniel Tătar (au promovat cu Unirea Alba Iulia în Liga 1 în 2009), a reușit o calificare istorică în semifinalele Cupei României, după ce a umilit în sferturi pe FCSB, spulberând-o cu un neverosimil 3-0 (2-0) ce recent a fost eliminată de Lazio din Europa League!!!

Povestea echipei sibiene ce acum un an era în Liga a 3-a și acum se bate pentru promovarea în Liga 1 este una superbă și merită aprecieri totale. Jocul de pe „Municipal” amânat de ieri din pricina terenului (după o întreagă tevatură), a avut o primă repriză de senzație a singurei divizionare secunde rămase în competiția KO, care a înscris prin Rusu (12) și Blănaru (30), după pauză Rusu (63) ducând scorul la unul de neprezentare pentru trufașa echipă a lui Becali și MM!!!

Alex nu este la prima ispravă de acest gen, după ce anul trecut a eliminat FCSB cu CS Mioveni, în această ediție scoțând FC Voluntari (deținătoarea trofeului și a Supercupei României).

La Sibiu, pe lângă bravul principal ex-unirist și cei doi jucători originari din Alba (Dîlbea – Aiud, D. Tătar – Blaj), mai activează alte nume ce au cochetat cu fotbalul din Alba, Jan Gavrilă (Minaur Zlatna), Eugen Beza (Unirea Alba Iulia), Marius Lungu (Unirea Alba Iulia) și Florin Berța (Euro Șpring), pe banca tehnică, sau în palierul administrativ.

În județul Sibiu e primăvară fotbalistică și Gaz Metan Mediaș ajungând în careul de ași al Cupei României, în staff-ul administrativ aflându-se Ioan Mărginean „Limoniu”, iar între jucători I. Cristea (fost la Metalurgistul Cugir)

Foto: Lucian DANCIU

[nggallery id=5260]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea