FOTO: FC Hermannstadt – FCSB 3-0 (2-0)!!!! Incredibil, trupa lui Alex Pelici a umilit FCSB, obținând o calificare istorică în semifinalele Cupei României!

Paul Voicu - Primar 2020

FC Hermannstadt, condusă de ex-uniristul Alex Pelici, ce i-a avut printre titulari pe Răzvan Dîlbea și Daniel Tătar (au promovat cu Unirea Alba Iulia în Liga 1 în 2009), a reușit o calificare istorică în semifinalele Cupei României, după ce a umilit în sferturi pe FCSB, spulberând-o cu un neverosimil 3-0 (2-0) ce recent a fost eliminată de Lazio din Europa League!!!

Povestea echipei sibiene ce acum un an era în Liga a 3-a și acum se bate pentru promovarea în Liga 1 este una superbă și merită aprecieri totale. Jocul de pe „Municipal” amânat de ieri din pricina terenului (după o întreagă tevatură), a avut o primă repriză de senzație a singurei divizionare secunde rămase în competiția KO, care a înscris prin Rusu (12) și Blănaru (30), după pauză Rusu (63) ducând scorul la unul de neprezentare pentru trufașa echipă a lui Becali și MM!!!

ELIT

Alex nu este la prima ispravă de acest gen, după ce anul trecut a eliminat FCSB cu CS Mioveni, în această ediție scoțând FC Voluntari (deținătoarea trofeului și a Supercupei României).

La Sibiu, pe lângă bravul principal ex-unirist și cei doi jucători originari din Alba (Dîlbea – Aiud, D. Tătar – Blaj), mai activează alte nume ce au cochetat cu fotbalul din Alba, Jan Gavrilă (Minaur Zlatna), Eugen Beza (Unirea Alba Iulia), Marius Lungu (Unirea Alba Iulia) și Florin Berța (Euro Șpring), pe banca tehnică, sau în palierul administrativ.

Mihail David - 2020

În județul Sibiu e primăvară fotbalistică și Gaz Metan Mediaș ajungând în careul de ași al Cupei României, în staff-ul administrativ aflându-se Ioan Mărginean „Limoniu”, iar între jucători I. Cristea (fost la Metalurgistul Cugir)

Foto: Lucian DANCIU

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...