Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: fără emoţii la debut: Volei Alba-Blaj – Penicilina Iaşi 3-0 *Antrenament pentru duelul cu campioana Ştiinţa Bacău

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba-Blaj nu a avut nicio emoţie în runda inaugurală a Diviziei A1, învingând în Sala „Timotei Cipariu” pe nou promovata Penicilina Iaşi, scor 3-0 (25-16, 25-18, 25-19)

La al treilea joc la rând în acest sezon în faţa fanilor, după dubla victorioasă cu CSM Târgovişte din Cupa României, blăjencele au făcut o simplă încălzire cu public înaintea disputei adevărate de marţi, din deplasare, cu campioana Ştiinţa Bacău (meci transmis în direct de DigiSport de la ora 17.00). „A fost un meci normal, cu o nou promovată şi un rezultat absolut echitabil. În aclaşi timp, partida de astăzi a arătat că mai avem de lucrat la capitolul omogenizare. O luăm de la capăt cu pregătirea pentru disputa cu campioana României„, a afirmat Branko Gajic.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Branko Gajic a mizat pe următorul lot Luminiţa Trombiţaş, Adina Stanciu, Roxana Ivanof, Valentina Rusu, Adina Salaoru, Miroslava Kijakova şi Katja Medved (libero), Adriana Dudnic, Milagros Collar, Denisa Viloiu, Ramona Rus, Camila Lanner

[nggallery id=433]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea