FOTO / Expoziția de păsări de curte, porumbei și iepuri a atras sute de vizitatori din Cugir. Proprietarii celor mai frumoase exemplare au fost recompensați cu diplome și cupe

Câteva sute de exemplare reprezentând păsări de curte, porumbei, păsări de ornament și iepuri, au făcut deliciul vizitatorilor din Cugir, în cadrul unei expoziții organizate de către Asociația Crescătorilor de Păsări și Animale Mici de Rasă “Cetate” Deva.

În incinta Centrului Cultural Cugir au expus un număr de 20 de crescători din județul   Hunedoara, respectiv orașul Cugir, în cadrul celei de-a VI-a ediții a Expoziției de porumbei de agrement, găini de curte și animale de companie”, la care au luat parte câteva sute de vizitatori.

Potrivit organizatorilor, expoziția a numărat un total de 380 de exemplare dintre care 180 de porumbei de diferite rase și 200 de exemplare de găini, cei mai încântați de prezentarea acestora fiind copiii.

În urma punctajelor obținute, proprietarii celor mai frumoase exemplare au fost recompensați cu diplome și cupe.

În piațeta din fața Centrului Cultural Cugir, a avut loc un târg cu vânzare, cei intreresați având ocazia să achiziționeze atât perechi de porumbei la un preț de 50 lei, precum și găini de curte – unele dintre acestea ajungând să coste până la 100 de euro.

Nici iepurii n-au lipsit din din cadrul expoziției, prețurile unor astfel de exemplare (în funcție de rasă) fiind cuprinse între 100 – 200 lei. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...