Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Exponatul lunii iunie la Sala Unirii din Alba Iulia: Ziarul LUPTA din 16 octombrie 1922

Ziarul Unirea

Publicat

în

Exponatul lunii iunie la Sala Unirii din Alba Iulia: Ziarul LUPTA din 16 octombrie 1922

Marți, 7 iunie 2022, ora 11, la Sala Unirii va fi vernisat exponatul lunii noiembrie: Ziarul LUPTA din 16 octombrie 1922.

Muzeul Național al Unirii Alba Iulia deține o colecție importantă de ziare apărute în preajma Încoronării de la Alba Iulia, atât naționale, cât și locale. Pentru luna iunie 2022 a fost ales ca exponat al lunii un număr al ziarului Lupta, care se poziționează într-o manieră distinctă față de actul Încoronării.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Direcția Județeană pentru Cultură Alba și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 30 iunie 2024, în Transilvania și la munte: Caniculă și temperaturi ce se vor apropia de 40 grade Celsius. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA până în 30 iunie 2024, în Transilvania și la munte: Caniculă și temperaturi ce se vor apropia de 40 grade Celsius. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni ANM a emis luni, 17 iunie 2024, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 17 – 30 iunie 2024. Specialiștii ANM anunță […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea