FOTO| Erou în timpul liber: Tânăr din județul Alba, banuit de furt, imobilizat de un polițist aflat în afara orelor de program, la Cluj

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un tânăr de 21 de ani din Aiud, județul Alba, banuit de furt, a fost depistat și imobilizat de un polițist aflat în timpul liber, la Cluj.

La data de 16 august a.c., în jurul orei 14.00, un polițist din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție, aflat în timpul liber, a depistat și imobilizat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Aiud, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt dintr-un autoturism.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Ulterior, tânărul a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În fapt, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 13.30, polițiștii Secției 2 Poliție au fost sesizați de către proprietarul unui autoturism parcat în zona străzii Calea Dorobanților, cu privire la faptul că din interiorul acestuia, prin distrugerea unui geam, i-au fost sustrase bunurile, respectiv un telefon mobil și un aparat scanner.

În urma investigațiilor derulate, polițiștii au identificat un tânăr, bănuit de săvârșirea faptei, iar în jurul orei 14.00, un polițist din cadrul secției de poliție, aflat în timpul liber, l-a depistat și imobilizat pe acesta până la sosirea colegilor aflați în serviciu.

Cercetările sunt desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Foto: Facebook – INFO TRAFIC jud. CLUJ

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419