Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Emil Nistor – instalat oficial la conducerea Protecţiei Consumatorilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noul director al Comisariatului Judeţean Alba pentru Protecţia Consumatorilor Alba, Emil Nistor, a fost instalat astazi oficial în funcţia de comisar şef adjunct, în prezenţa prefectului Gheorghe Feneşer, a subprefectului Cornel Murg, a jr. Sorin Susanu, comisar şef Regiunea Centru Braşov şi a directorului APM Alba, Mihaela Mih-Dehelean.

În deschiderea evenimentului, Sorin Susanu, comisarul şef regional, a menţionat că doreşte să aibă o legătură foarte bună cu presa, să existe ajutor din partea ambelor părţi, în beneficiul consumatorilor. „În Alba, foarte mulţi consumatori se adresează CJPC pentru a sesiza nereguli în programul „Cornul şi laptele”, însă noi de ocupăm de tot ceea ce înseamnă servicii oferite consumatorilor. Sper într-o colaborare foarte bună cu Instituţia Prefectului, care e alături de noi şi căreia i ne subordonăm”, a declarat Sorin Susanu. La rândul său, prefectul Gheorghe Feneşer l-a felicitat pe Emil Nistor şi a precizat că îşi doreşte să colaboreze foarte bine cu CJPC Alba. „Vom avea acţiuni împreună cu CJPC Alba, în sectorul carburanţilor, pentru ca cetăţenii să fie siguri că vor cumpăra ceea ce îşi doresc. În prezent pregătim comisii din care fac parte reprezentanţi ai CJPC Alba, DSV şi ai Poliţiei, care vor verifica, în pragul Sărbătorilor de Paşti, calitatea alimentelor. Nu vrem să vină sărbătorile şi să ne trezim că, în tigaie, mielul… latră şi să auzim de persoane internate în spital, pentru că au consumat alimente expirate sau de calitate îndoielnică. Sunt convins că vom avea o colaborare foarte bună”, a precizat prefectul Gheorghe Feneşer.

Subprefectul Cornel Murg şi-a manifestat convingerea că „aportul noului director Emil Nistor la nivelul instituţiei va fi unul deosebit, că va coordona foarte bine colectivul astfel încât cetăţenii să beneficieze de servicii de calitate. Recomandarea mea este să nu faceţi presiuni pe producători, să nu plecaţi de la ideea că ei păcălesc consumatorii. E nevoie de cumpătare şi înţelegere pentru a discerne binele de rău. Sunt convins că vă veţi apleca cu pricepere asupra muncii dumneavoastră”.

Aşa cum ne-a declarat, Emil Nistor, noul şef al CJPC Alba, are 28 de ani, este absolvent al Facultăţii de drept din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia şi are experienţă în administraţie pentru că a fost consilier local la Zlatna. „Vin din mediul privat, sunt un om al faptelor, nu al vorbelor, am respect faţă de cetăţean şi voi răspunde corect şi prompt solicitărilor din partea consumatorilor”, a spus Emil Nistor, căruia îi dorim mult succes în funcţia în care a fost instalat oficial ieri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea