FOTO: Elevii Liceului Tehnologic „Ștefan Manciulea” din Blaj, în vizită la Târgul Agraria 2018, organizat în localitatea Jucu, județul Cluj

Vineri, 20 aprilie 2018,  elevii claselor a IX-a B si a XI-a B, profil tehnician – horticultor, au participat la evenimentul emblematic al Transilvaniei Targul Agraria 2018, târgul aflându-se la a 24-a ediție. 

În această zi, s-a sărbatorit „ Ziua Fermierului Montan”, motiv pentru care elevii  si cadrele didactice însoțitoare au participat la expoziții de produse de la munte, produse tradiționale, produse de nișă, eveniment organizat de Federația Agricultorilor de Munte Dorna (FAMD). De asemenea, Asociația Crescătorilor de Vaci “ Bălțată Românescă” Tip Simmental, Someș- Arieș Cooperativa Agricolă au prezentat taurinele Bălțată Românescă in ring, moment la care au participat cu entuziasm și elevii școlii noastre.

ELIT

Elevii au fost însoțiți de doamna director adjunct, inginer Drăgan Elena și de doamnele profesoare Emilia Comșa, Bocai Ofelia, Ciobanu Anișoara și Stoian Delia, care i-au supravegheat îndeaproape și le-au dat indicatii și explicatii în cadrul Târgului acolo unde a fost nevoie, o mare parte dintre profesori fiind ingineri în domeniul horticulturii.

Această excursie a fost posibilă cu sprijinul Primăriei Municipiului Blaj si Consiliului Local, cărora le mulțumim că ne sustin în toate activitățile pe care le desfășurăm, a transmis reprezentantul Mass-media de la Liceul tehnologic “Ștefan Manciulea” Blaj, prof. Comșa Emilia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...