Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: Elevii Liceului Tehnologic „Ștefan Manciulea” din Blaj, în vizită la Târgul Agraria 2018, organizat în localitatea Jucu, județul Cluj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 20 aprilie 2018,  elevii claselor a IX-a B si a XI-a B, profil tehnician – horticultor, au participat la evenimentul emblematic al Transilvaniei Targul Agraria 2018, târgul aflându-se la a 24-a ediție. 

În această zi, s-a sărbatorit „ Ziua Fermierului Montan”, motiv pentru care elevii  si cadrele didactice însoțitoare au participat la expoziții de produse de la munte, produse tradiționale, produse de nișă, eveniment organizat de Federația Agricultorilor de Munte Dorna (FAMD). De asemenea, Asociația Crescătorilor de Vaci “ Bălțată Românescă” Tip Simmental, Someș- Arieș Cooperativa Agricolă au prezentat taurinele Bălțată Românescă in ring, moment la care au participat cu entuziasm și elevii școlii noastre.

Elevii au fost însoțiți de doamna director adjunct, inginer Drăgan Elena și de doamnele profesoare Emilia Comșa, Bocai Ofelia, Ciobanu Anișoara și Stoian Delia, care i-au supravegheat îndeaproape și le-au dat indicatii și explicatii în cadrul Târgului acolo unde a fost nevoie, o mare parte dintre profesori fiind ingineri în domeniul horticulturii.

Această excursie a fost posibilă cu sprijinul Primăriei Municipiului Blaj si Consiliului Local, cărora le mulțumim că ne sustin în toate activitățile pe care le desfășurăm, a transmis reprezentantul Mass-media de la Liceul tehnologic “Ștefan Manciulea” Blaj, prof. Comșa Emilia.

[nggallery id=5507]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea