FOTO: Elevii Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia au vestit Nașterea Domnului prin colinde și daruri

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Cel mai așteptat moment al sărbătorilor de iarnă este acela în care colindătorii îți trec pragul casei și îți urează toate cele bune pentru noul an. Fie că sunt adulți sau copii, colindătorii, costumați în haine de sărbătoare, aduc bucurii în fiecare casa prin cântecele tradiționale, specifice sărbătorilor de iarnă.

Continuând tradiția, în preajma vacanței de Crăciun, ca în fiecare an, elevii Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia și-au exprimat bucuria apropierii Sfintelor Sărbători ale Nașterii Domnului, prin minunatele colinde tradiționale românești, dar și prin donații unor semeni de-ai noștri care trăiesc povești mai triste.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Citește și: urări de Crăciun

Elevii claselor a III-a B,C alături de doamnele profesoare pentru învățământul primar, Barbu Viorela, Magda Roxana, Mailat Adriana au adus o raza de lumină în sufletele angajaților mai multor instituții din Alba Iulia. Au susținut recitaluri de colinde la Primaria Municipiului Alba Iulia, Consiliul Județean Alba, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, Ziarul „Unirea”, Centrul de Cultura „Augustin Bena”, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Din magia sărbatorilor de iarnă nu au lipsit nici actele de caritate îndreptate spre semeni de-ai noștri, pentru care lupta pentru supraviețuire face parte din peisajul zilnic.

Citește și: mesaje de Anul Nou

Elevii claselor a VII-a B,C și a X-a A,B îndrumati de doamna director, profesor Todoran Simona alături de doamnele profesoare Stoia Lavinia și Bartoș Alina, au desfășurat o activitate cu un important rol socio-umanitar. Voluntarii Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia au oferit copiilor din Centrul de zi pentru copiii cu dizabilităti „Arnsberg”, pachete cu dulciuri și rechizite.

Sărbătorile Crăciunului ne deschid sufletele pentru a dărui și a primi iubire.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419