FOTO: Elevi de la Liceul Tehnologic ”Ștefan Manciulea„ din Blaj, creatori eco de Halloween. Dovleci sculptați, aranjamente de sezon și desene cu simboluri specifice sărbătorii

halloween-blaj01 Elevii Liceului Tehnologic „Ștefan Manciulea” din Blaj au celebrat, în data de 31 octombrie, nu doar cunoscuta sărbătoare numită Halloween, ci și talentul lor de creatori eco prin modelele deosebite realizate din dovleci, semințe flori, etc. Produsul final a fost impresionant și a demonstrat seriozitatea elevilor implicați în cadrul proiectului „ Creatori eco de Halloween”.

Echipa de cadre didactice coordonatoare a fost formată din doamnele profesoare Ioana Breazu, Emilia Comșa, Anișoara Ciobanu, Cristina Savonea și Nicoleta Ignat. Inițiativa acestora a fost susținută de domnul director Ioan Marcu și doamna director adjunct Elena Drăgan, care au felicitat cadrele didactice și elevii pentru efortul depus în realizarea obiectivelor.

ELIT

Proiectul „ Creatori eco de Halloween” a avut ca scop promovarea tradițiilor americane și englezești, prin evidențierea talentului elevilor în ceea ce privește sculptarea dovlecilor, desenul simbolurilor specifice de Halloween, realizarea unor aranjamente eco caracteristice acestui anotimp.

”Elevii îndrumați au demonstrat un talent aparte, iar dovlecii au primit noi însemne și parcă au prins viață. Totul a depins de imaginația și spiritul creator, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate”, a transmis prof. Ioana Breazu.

Mihail David - 2020

După o săptămână de muncă, în data de 31 octombrie, elevii implicați și cadrele didactice coordonatoare, împreună cu echipa de conducere a liceului au marcat importanța acestei zile, prin prezentări Power Point , referate și expoziție cu lucrările realizate.

Inițiativa doamnelor profesoare este demnă de urmat, întrucât au valorificat potențialul și talenul elevilor, reușind să realizeze lucrări deosebite. (C.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

axinte 2 noiembrie 2016 at 23:02

…neinteresanta preocupare,… lasati bostanii , si apucati-va de lucruri mai serioase,…de lucruri care va solicita concentrare, inovatie, creativitate pentru bunastare altora, si a voastra,…nu va formati deprinderi de pe acum ,de a consuma ceva dulce, si facil de obtinut,…nimic nu este imposibil daca crezi cu adevarat,…nimeni si nimic nu va poate tine la a decora bostani,…nu cumva sa credeti ca totul an asta lume se reduce la a decora bostani,….

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...