Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Elevele din clasa a X-a au câștigat, în 2015, Cupa majoretelor, la Colegiul Militar din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • Trofeul majoretelor revine, în acest an, elevelor din clasa a X-a.

Miercuri, 20 mai, la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” s-a desfășurat competiția sportivă feminină, Cupa majoretelor. Ajunsă la cea de a 13-a ediție, această întrecere între fete s-a dovedit a fi inedită, atât prin complexitatea exercițiilor, cât și a ținutei, atitudinii, atmosferei create.

Cupa majoretelor 201505Cele trei echipe, prin pregătirea, dăruirea și pasiunea cu care au performat în fața publicului, au impresionat membrii juriului. Fiecare echipă s-a bucurat de susținerea colegilor din an. Au fost aplaudate frumoasele majorete care îmbină sportul cu muzica. Câștigul a fost al tuturor și a constat în experiență, admirație și sincere aprecieri. Timpul lor extrem de drămuit nu le-a împiedicat să exerseze, să se implice, să găsească elemente cât mai spectaculoase, să-și creeze costumele, să-și identifice și sincronizeze pașii și să-și găsească fondul muzical potrivit.

Juriul a fost constituit din profesioniști din afara colegiului, în persoana doamnei Bianca Chirilă, din cadre didactice și militare din colegiu, precum și reprezentanta echipei de majorete din clasa a XII-a, cea care a câștigat competiția anul trecut.

Juriul a punctat tehnica și dinamica mișcărilor, sincronizarea, complexitatea și originalitatea exercițiului, dar și talentul și eleganța. La finalul acestei ediții, podiumul a fost ocupat de formația de majorete a claselor a IX-a, pe locul III, cea a majoretelor de clasa a XI-a pe locul II și echipa claselor a X-a pe prima treaptă.

Așadar, Trofeul majoretelor, ediția 2015, va fi păstrat, până la ediția următoare, la compania claselor a X-a.

Au muncit pentru acest titlu Bianca Constantinescu, Elena Dragomir, Diana Dumitraș, Ionela Trifan, Ramona Geicu, Manuela Moga, Mălina Piroșcă, Bianca Pop, Sonia Deliman, Ioana Dumitraș, Raluca Fundeanu, Alexandra Borla, Flavia Hrițuleac, Ligia Mureșan, Lăcrimioara Runcan, Raluca Anghel, Ioana Argatu, Olivia Paul și Alexandra Trif. Felicitări echipelor!

[nggallery id=497]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea