Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Eleva de ZECE CURAT din Blaj, la Evaluarea Națională 2022: Unde își dorește Anda să meargă la liceu

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Eleva de ZECE CURAT din Blaj, la Evaluarea Națională 2022: Unde își dorește Anda să meargă la liceu

Evaluarea Națională din acest an a pus în lumină niște elevi sclipitori, a căror performanță academică nu poate decât să fie lăudată.

Un astfel de exemplu se poate regăsi în persoana Andei, unica elevă de la Colegiul Național „Inochenție Micu Clain” Blaj, care a obținut rezultate remarcabile la Evaluarea Națională 2022.

Tânăra elevă a împărtășit câteva dintre secretele ei privind pregătirea pentru susținerea examenului de Evaluare Națională.

„Am fost perseverentă, am încercat să lucrez câte puțin în fiecare zi. Pe lângă ajutorul imens din partea profesorilor, exercițiul a fost cel mai important: teste de antrenament, lectura personală, iar la matematică pot spune ca a fost o plăcere să exersez”, a povestit Anda.

Referitor la planurile de viitor, acesta dorește să urmeze, în continuare, Colegiul Național „Inochenție Micu Clain” Blaj, la profilul matematică-informatică, însă nu și-a stabilit încă planurile pentru facultate.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat, joi, într-o conferință de presă, că peste 82% dintre elevi au luat peste nota 5 la Evaluarea Națională din acest an.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Apel UMANITAR pentru o familie cu 8 copii din Alba: Trăiesc într-o cameră cu două paturi, fără jucării, haine și încălțăminte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel UMANITAR pentru o familie cu 8 copii din Alba: Trăiesc într-o cameră cu două paturi, fără jucării, haine și încălțăminte Un apel umanitar pentru o familie din Zlatna, cu 8 copii, a fost lansat pe Facebook de o iubitoare de animale. Andreea Berar a întâlnit familia în timp ce împărțea pungi cu cadouri pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare