Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Echipa Xeo Academy, PRIMUL loc la concursul First Lego League Challenge de la Cluj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pe data de 28 martie 2021 echipa de robotică Xeo Academy a Colegiului Național “Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia a participat la etapa regională de la Cluj a competiției FIRST LEGO League Challenge, care s-a desfășurat în mediul online.

Echipa Xeo Academy este formată din elevi de clasa a 9-a, plini de entuziasm și dornici să rezolve într-un mod inovativ provocările din competiția FIRST LEGO League Challenge organizată în România de Asociația CREȘTEM.

“După luni de efort și momente grele pe care a trebuit să le depășim, am reușit să trecem peste obstacolele ce ne-au apărut în cale cu ajutorul mentorilor noștri. Nu ne-am așteptat la un rezultat atât de bun, primind veștile cu emoție și bucurie. Pentru noi, această competiție a fost o ocazie să învățăm multe lucruri și să ne maturizăm, iar, împreună am devenit ca o familie. În urma probelor de robotică, inovare, valori fundamentale și meciul robotului, ne-am calificat la etapa națională din 23 mai, la care sperăm să impresionăm juriul”, au declarant membrii echipei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultatele la Olimpiada de Fizică, etapa județeană, 2024: Elevi din Alba Iulia și Sebeș,calificați la faza națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultatele la Olimpiada de Fizică, etapa județeană, 2024: Elevi din Alba Iulia și Sebeș,calificați la faza națională Patru elevi din Alba Iulia și unul din Sebeș s-au calificat la etapa națională a Olimpiadei de Fizică, după ce au obținut locul I la faza județeană a concursului. Citește și: FOTO O tânără violonistă din Alba, premiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea