Rămâi conectat

Sport

FOTO: Echipa națională de tineret, în vizită specială la Mănăstirea Dumbrava *Întâlnire de suflet a „tricolorilor” cu copiii de la Centrul Social „Sf Veronica”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Romania Under 21 la Dumbrava15Aflați în cantonament, la Târgu Mureș, unde pregătesc amicalul cu Cipru din 31 martie, componenții reprezentativei Under 21 a României au efectuat o vizită specială la Mănăstirea Dumbrava.

Întâlnirea de suflet a fost posibilă grației inițiativei Asociației Județene de Fotbal Alba, care prin programul de responsabilitate socială ”FOTBAL pentru SUFLET, FAMILIE prin FOTBAL” este aproape de copiii de la Centrul Social „Sf. Veronica” de la Mănăstirea Dumbrava.

*Tricolor pentru „tricolori”

Romania Under 21 la Dumbrava33Multe emoții au însoțit această acțiune de suflet, pentru întâlnirea cu idolii de pe gazon, puștii fiind îmbrăcați în tricouri ce au alcătuit tricolorul. Pe lângă reprezentanții AJF Alba, la acțiune a mai participat și Ovidiu Maier, prezent pentru a doua săptămână la rând la Dumbrava.

”Tricolorii” conduși de Cristi Dulca s-au urcat în autocar și, după ceva mai bine de o oră, au ajuns la Mănăstirea Dumbrava, din județul Alba.  Locul în care prima reprezentativă a mers înaintea Campionatului Mondial din 1998.  Mă rog pentru sănătate, pentru că, în meseria pe care mi-am ales-o, dar și în general, e cea mai importantă, a spus atacantul lui Internazionale Milano, George Pușcaș, citat de site-ul FRF.

 Tinerii ”tricolori” le-au făcut și o bucurie copiilor de la Centrul Social ”Sf. Veronica” de la Mănăstirea Dumbrava, pe care i-au întâlnit și cărora le-au oferit autografe, dar și momente de care își vor aminti cu plăcere. Reprezentativa Under 21 a României va întâlni selecționata similară a Ciprului, pe 31 martie, ora 19:30, la Târgu Mureș, pe stadionul Trans-Sil.

Sursa: AJF Alba

[nggallery id=216]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea