Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO Echipa de robotică RUBIX, de la Colegiului Național ”Inochentie Micu Clain” din Blaj, locul trei la Competiția națională de robotică First Tech Challenge România – Turneul Ligii #2 Cluj-Napoca

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Echipa de robotică RUBIX, de la Colegiului Național ”Inochentie Micu Clain” din Blaj, locul trei la Competiția națională de robotică First Tech Challenge România – Turneul Ligii #2 Cluj-Napoca

Echipa de robotică RUBIX a obținut locul trei la cea mai importantă categorie de premii, Inspire Award, la Competiția națională de robotică First Tech Challenge România – Turneul Ligii #2 Cluj-Napoca.

Echipa Colegiului Național ”Inochentie Micu Clain” din Blaj s-a calificat la etapa națională din 22-24 martie din Iași.

Competiția s-a desfășurat în perioada 8-11 februarie. RUBIX a obținut locul trei din 38 de echipe participante.

“La etapa regională am avut 3 zile pline de entuziasm și de fericire, fiind mândri de parcursul nostru din acest sezon și demonstrând că munca și implicarea aduc în final succesul mult așteptat! Interviurile cu jurații au fost de succes, reușind să îi impresionăm cu robotul nostru, evenimentele organizate excepțional și cu atitudinea noastră în raport cu competiția și cu echipele adversare, confirmarea acestui fapt fiind premiul INSPIRE obținut.” (echipa RUBIX)

Acest premiu se acordă echipei care inspiră cu adevărat valorile First, fiind un ambasador al acestei competiții în comunitatea locală şi nu numai, care deține un robot bine construit şi cu un design inovativ, un portofoliu tehnic de înaltă calitate, interviuri cu alură profesională şi degajată, dar şi membri cu o atitudine pozitivă, toți membrii echipei contribuind la succesul acesteia. Echipa care obține premiul Inspire este un concurent puternic pentru toate celelalte premii ale competiției.

Standul echipei RUBIX a fost foarte căutat și frecventat pe parcursul competiției. S-au jucat multe meciuri de șah, piesele acestuia fiind printate la imprimanta 3D și având forma pieselor inspirată din tematica sezonului, jocuri interactive care pun la încercare gândirea logică și dexteritatea, poșta RUBIX ediția de Valentine’s Day, materiale promoționale create special pentru eveniment, dulciuri și altele.

“Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut, mentorilor, sponsorilor, sponsorului nostru principal Star Assembly Sebeș, dar şi conducerii colegiului.” (echipa RUBIX)

Etapa națională se va desfășura în perioada 22-24 martie iar echipa este pregătită să facă eforturi considerabile până atunci pentru a se prezenta exemplar la Iași!

Echipa RUBIX:

* Emanuel Todea – liderul echipei
* Alex Aldea
* Tudor Corbean
* George Biriș
* Elizabeth-Mary Comandaşu-Soare
* Alin Oniga
* Cristi Bogdan
* Maia Iancu
* Anamaria Costea
* George Oniga
* Bogdan Oargă
* Bianca Pripon
* Paul Birilă
* Mentori: prof. Romanța Ghiță, prof. Alexandra Boboia-Băcilă, prof. Ioan Ghiță.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Proiect pentru amplasarea unor cișmele în Municipiul Sebeș. Locațiile unde ar putea fi așezate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Proiect pentru amplasarea unor cișmele în Municipiul Sebeș. Locațiile unde ar putea fi așezate Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din Șebeș din data de 29 februarie, se află un proiect de hotărâre care prevede amplasarea a unui număr de 7 cișmele pe raza Municipiului Sebeș. Potrivit proiectului, cele 7 cișmele urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea