Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Drapelul României, arborat înainte de 1 decembrie 2020, pe turnul Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

1 decembrie 2020 va fi sărbătorit la Alba Iulia  în condiții de pandemie, iar principala preocupare a autorităților este evitarea aglomerațiilor.

Cu toate acestea, miercuri, 25 noiembrie, cu câteva zile înainte de Ziua Națională a României, tricolorul a fost arborat pe turnul Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia, lăcaş de cult construit după Marea Unire, în memoria istoricului act de la 1 Decembrie 1918. Citește și: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE 2020

Ziua Națională a României este un prilej potrivit pentru a arbora cu mândrie steagul naţional, pentru a ne reafirma dragostea de ţară şi bucuria de a fi români.

Citește și: PROGRAMUL de 1 DECEMBRIE 2020, la Alba Iulia, de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI

Chiar dacă anul acesta vor lipsi îndrăgitele manifestații cu care eram obișnuiți, miile de români care obișnuiau să vină la Alba Iulia pentru a sărbători în Cealaltă Capitală Marea Unire, vor avea totuși parte de o serie de evenimente pe care le vor putea urmări online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea