Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO | Dragoș Crișan, noul primar al Aiudului, planuri pentru promovarea turistică a municipiului și a trandafirilor de Ciumbrud. Flori de la producătorii locali, împărțite femeilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan, noul primar al Aiudului, planuri pentru promovarea turistică a municipiului și a trandafirilor de Ciumbrud. Flori de la producătorii locali, împărțite femeilor

Dragoș Crișan, noul primar al Aiudului, are în vedere planuri pentru promovarea turistică a municipiului și a trandafirilor de Ciumbrud. Flori de la producătorii locali au fost împărțite joi, femeilor din oraș.

”Nu ajung toți trandafirii din lume pentru a vă mulțumi că ați avut curajul să credeți în echipaAIUDENILOR! Suntem împreună o echipă puternică care așteaptă cu nerăbdare să înceapă să muncească împreună pentru Aiud și aiudeni.

Citește și: Dragoș Crișan, noul primar al municipiului Aiud: ”E o onoare și o responsabilitatea de a fi primarul dumneavoastră”

Ieri seară, băieții nostri au achiziționat de la familia Csiki din Ciumbrud (cărora le mulțumim pe această cale) un portbagaj generos de trandafiri, iar azi am revenit în stradă printre oameni dorind să mulțumim aiudenilor pentru votul și mai ales pentru încrederea lor.

Am oferit cu drag câte un trandafir (sau chiar mai mulți ) doamnelor și domnișoarelor și o strângere de mână bărbătească domnilor.

Și dacă tot vorbim despre proiecte, trebuie să punem împreună mai mult accent în promovarea turistică a Aiudului, pe trandafir, floarea care simbolizează truda oamenilor harnici din Ciumbrud și din alte zone ale Aiudului.

An de an, din această zonă, se distribuie aproape un milion de fire de trandafiri și butași în întreaga țară.

Vă ofer și un exemplu despre ce se poate face la nivel european. După demersurile autorităților ungare, „Trandafirul de Szőreg” din Ungaria este deja protejat de Uniunea Europeană prin oferirea Indicației Geografice Protejate (IGP).

De ce nu am putea face și noi mai mult pentru trandafirul de Ciumbrud și pentru producătorii noștri locali?”, a scris pe Facebook, Dragoș Crișan, noul primar al municipiului Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea infrastructurii educaționale în comuna Valea Lungă: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea infrastructurii educaționale în comuna Valea Lungă: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Administrația comunei Valea Lungă, a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevedere modernizarea infrastructurii educaționale a comunei. Citește și: Supraveghere video în comuna Daia Română: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Comuna Valea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea