Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Dovadă de SPIRIT CIVIC, la Sebeș. Un bărbat a găsit 500 de lei în parcarea unui magazin din oraș și i-a predat poliției

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Sebeş a predat poliţiei 500 de lei pe care l-a găsit în parcarea unui magazin. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează felicitări domnului Parişcu Taşcu, pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

La data de 14 decembrie 2018, la Poliţia Municipiului Sebeş s-a prezentat domnul Parişcu Taşcu, de 58 de ani, din Sebeş, care a predat suma de 500 de lei despre care a declarat că i-a găsit în parcarea unui magazin din municipiul Sebeş.

Poliţiştii au demarat verificările în vederea identificării persoanei care i-a pierdut, iar pe bărbatul care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit, l-au felicitat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate Alex Fulea, un tânăr frizer din Sebeș, alături de colegii săi din Sibiu, au tuns mai mulți copilași de la două orfelinate din Sibiu. Gestul nu s-a oprit aici, strângând cu ajutorul cliențiilor mai multe haine, jucării și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea