Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Două medalii de bronz, la Campionatul Național de Judo pentru tineret U23, obținute de Bogdan Laura și Sibișan Alexandru, sportivi ai CS Unirea Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Două medalii de bronz, la Campionatul Național de Judo pentru tineret U23, obținute de Bogdan Laura și Sibișan Alexandru, sportivi ai CS Unirea Alba Iulia

Bogdan Laura și Sibișan Alexandru au obținut câte o medalie de bronz la Campionatul Național de Judo pentru tineret U23, desfășurat în perioada 18-19 martie 2022 la București.

Bogdan Laura, sportivă cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia/CSM Cluj și Sibișan Alexandru, sportiv cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia/CSM Pitești, sunt membri ai lotului național de judo și sportivi cu performanțe deosebite pe plan național.

La Campionatul Național de Judo pentru tineret U23, Bogdan Laura a concurat la categoria 48 de kilograme, iar Alexandru Sibișan la categoria 90 de kilograme, ambii clasându-se pe locul 3.

Campionatul a fost organizat în sala „Lucian Grigorescu” din Capitală, de către Federația Română de Judo și cu participarea celor mai buni sportivi din țară.

Antrenorii secției de Judo a CS Unirea Alba Iulia sunt profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Următorul concurs pentru secția de judo a CS Unirea Alba Iulia, la care va participa Alexandru Sibișan, este Cupa Europeană Atena, Grecia și se va desfășura în perioada 25-27 martie.

CS Unirea Alba Iulia transmite felicitări sportivilor și antrenorilor și le urează succes la următoarele competiții!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani

Bera Larisa

Publicat

în

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani Este doliu la Consiliul Județean Alba. Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani. Citește și: Mesaje de condoleanțe „Draga noastră colegă, Camelia Lazăr, ne-a părăsit astăzi de dimineaţă, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea