Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Dorin Șerdean, ales în funcția de președinte al PP-DD Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PP-DD15Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Dorin Șerdean, a fost ales sâmbătă, 31 ianuarie, în funcția de președinte al PP-DD Alba, el fiind, de altfel și singurul candidat.

Inițial, și consilierul local Radu Roncea și-ar fi arătat intenția de a prelua șefia partidului, însă nu a avut suficientă susținere din partea organizațiilor din județ. Potrivit statutului, pentru a candida la funcția de președinte, candidatul trebuie să fie susținut de minim 20 de organizații. Roncea ar fi avut susținerea a 17 organizații, în vreme ce Șerdean a fost susținut de 29.

PP-DD nu are structuri în toate cele 78 de organizații, ci doar în 66.

La Congresul județean au drept de vot consilierii locali și președinții de organizații.

Întrebat ce își propune, în calitate de președinte, Șerdean a precizat: ”Vreau consolidarea organizațiilor locale pe care le avem. O verificare a proiectelor pe care le are fiecare consilier în comunitatea pe care o reprezintă si întărirea acestor organizații. Toate aceste lucruri le facem pentru a consolida organizația județeană, în perspectiva alegerilor locale si a celor parlamentare din 2016. În momentul de fată, în județ, PC are 11 consilieri, UNPR are 10 consilieri, noi avem 46. Suntem importanți și putem discuta de alianțe atunci când este cazul”.

Congresul a avut loc la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

În urma alegerilor parlamentare din 2012, PP-DD a obținut și un post de deputat, Cornel Comșa, care a avut și funcția de președinte la nivel județean, până în martie 2014. În ultimele luni, interimatul a fost asigurat de consilierul local al municipiului Alba Iulia, Dorin Pocol.

[nggallery id=2982]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea