Rămâi conectat

Sport

FOTO: Dojokan Activ Aiud, medalii la Campionatele Naționale WUKF peste 13 ani: Alisa Topliceanu – aur, Darius Moloca – bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două medalii au cucerit reprezentanții Dojokan Activ Aiud la Brașov, la Campionatul Național de karate WUKF peste 13 ani, de la Brașov.

Astfel, Alisa Topliceanu a cucerit medalia de aur în proba de kumite, la categoria -60 kilograme, mini-cadeți, iar Darius Moloca a luat medalia de bronz la kumite, în limitele categoriei -45 kilograme, mini cadeți. Clubul aiudean a mai fost reprezentat de Iulia Gheorghiu și Sascha Bumb, într-o competiție de anvergură cu 486 de sportivi de la 58 de cluburi.

Viitorul sună bine pentru noi, dacă ne gândim că și la Mediaș, la naționalele de copii am luat 11 medalii și am fost pe locul 10 la general”, a spus antrenorul Nicolae Crăciun.

Următoarea competiție va fi Cupa Record Timișoara (28 mai), urmată de un stagiu de pregătire la Tg. Mureș cu campionul mondial Christophe Pinna, obiectivul primordial al anului fiind Campionatul European din luna noiembrie, de la Nisa (Franța).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea