Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO / Doi tineri din Sebeș, înscriși la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția 2019. Votul online începe din 18 februarie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Municipiul Sebeș s-a înscris la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția 2019, cu 4 portofolii: primarul Dorin Nistor – candidat la secțiunea Politicianul Anului, Direcția de Asistență Socială Sebeș – candidată la secțiunea Instituția Anului, asistentul social Andrei Balaur Naghi – candidat la secțiunea Protecția copilului și asistentul social Ana Florina Oneț – candidată la secțiunea Persoane cu dizabilități.

În perioada 18-24 februarie are loc sesiunea de votare on-line pentru a avea acces în etapa de evaluare a portofoliilor de activitate.

Devenit un eveniment tradiție în mediul social din România, Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VI-a, va avea loc în data de 19 martie 2019, pe scena Ateneului Român.

Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, Gala este evenimentul în care asistenți sociali din întreaga țară, autorități, jurnaliști, sărbătoresc realizările profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conștientizarea  contribuțiilor din domeniul social și nevoia acțiunilor ulterioare.

2019 este anul în care dorim să ducem excelența Sebeșului pe podiumul Ateneului Român! Candidații noștri au nevoie susținere! Începând de luni, 18 februarie, vom putea vota on-line pentru a le oferi suportul necesar.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea